Nářadí, přístroje, pomůcky

Dotaz pro všechny šikovné slečny a paní. Co všechno je potřeba za "nářadí" pro domácí výrobu dekorací z papíru, rekvizit na focení, váziček a ozdob ze zavařovaček atd.? Do svatby mám necelých 11 měsíců, takže spoustu času. Moc děkuji za všechny tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já potřebovala jen nůžky, řezačku na papír a tavnou pistoli. Jo a pak lepidlo - něco jako Herkules, ale mělo to už "nanášedlo" (nepotřebovala jsem štětec). Každopádně nic z toho jsem nekupovala, všechno jsme doma už měli :-) Pak tu vídám ještě velmi často různé raznice na srdíčka atd.
Odpovědět
Sešívačky - maličká a obyčejná (jdou použít na papír i textil-my s nima vyráběly třeba potahy na židle z geotextilie, ušetřilo to spoustu času a materiálu)+rozdělávač sponek, připínáčky - obyčejné/s plastovou hlavičkou (třeba na připevnění dekorací (pokud je to dovoleno), kolíčky na prádlo/kancelářské klipsy pro secvaknutí lepeného papíru (když schne) nebo pro pověšení dekorací na šňůru, lepící páska - na slepování nebo potištěné na dekorování čehokoliv. Pokud budeš vyrábět s někým, tak několikery nůžky (na ty se nejvíc čeká, když jsou jen jedny).
Odpovědět
Profilova fotka
@digydigy Nůžky na zdobení aut/stříhání myrty - vyndány čtveroje. Nevrátily se ani jedny....pochybuju, že si je někdo ze svatebčanů odnášel v saku domů... Asi záhada jako pračka versus fusekle v páru :-D 8-)
Odpovědět
@ivanaju než kupovat něco bezhlavě, co pak nebudeš potřebovat, tak si raději napřed promysli co budeš vyrábět a pak až podle toho uvidíš co bude třeba.
Odpovědět
Děkuji moc za všechny inspirace. Hlavně jsem chtěla slyšet ten základ a teď si to přesně promyslím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?