Nápady na výzdobu na svatbu začátkem března

Zdravím, sháním inspiraci a nápady na svatbu začátkem března. Původně jsem měla mít svatbu v červnu a to jsem měla zhruba už něco vymyšleného. Na březen mi ale přijde,že se to nehodí. Kdo ví jaké bude počasí, jestli krásně...sněžit...nebo bláto :-D Na pinterestu jsou snad veškeré březnové nápady z teplejších podmínek,takže tam je to skoro letní. Mám tedy dvě vyloučené barvy - růžová a zelená. Přikládám fotky místa, kde bude po obřadu hostina. Děkuji za veškeré nápady!
Odpovědět
Mně teda březen přijde nejen nevyzpytatelný, ale taky barevně neurčitý :-D Třeba růžovou bych si klidně dokázala představit. Prostor mi přijde dost uzavřený, takže co se týče barev, přijde mi úplně jedno, jaká barva tam bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@fewee záleží odkud jste, kdyby jste se chtěla zastavit do obchůdku SvatbaColor v Brně na Vackove 39. Dělají krásné výzdoby a ráda s němi spolupracuji!
Odpovědět
Ahoj, taky se vdávám v březnu. Ve výzdobě budu mít z květin např. čemeřici, která má právě barevné spektrum bílá - růžová - zelená - tmavě fialová. Moc hezký je eukalyptus a taky nakvetlé větývky třešní. Krásná je výzdoba se sněženkami, super jsou kočičky. Osobně nemám ráda organzu, takže budeme pracovat s pentlemi nebo krajkou. V módě jsou aranžmá s peřím. Jinak tohle nemám ze své hlavy, ségra je floristka. Prostor máte krásný, bude to paráda!
Odpovědět
Děkuji za názory :-) Právě,že je prostor uzavřený, tak se bojím tam dát nějakou tmavou barvu aby to nebylo udušené. Jo organzu taky moc nemusím :-D Ten eukalyptus vypadá pěkně...teoreticky s šedou a trochou fialkové by to mohla být zajímavá kombinace.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný prostor, to bych přehnanou výzdobou nekazil. Osobně by se mi tam hodně líbila kombinace bílé s něčím přírodně zeleným. Případně tu bílou doplnit o pastelové barvy, klidně do růžova a fialova. Eukalyptus je opravdu pěkná originální dekorace, případně mě letos ještě zaujala zajímavá alternativa využít na stoly břečťan, který má taky pěknou strukturu a barvu. Z toho co jsem letos viděl, tak mě hodně zaujaly taky stoly bez obrusu s tím že výzdoba byla jen uprostřed, často to ale nechtějí restaurace moc povolit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prostor je krásný, dobře jste vybrala :-) Za sebe bych doporučila po dřevěném stropě navěšet světýlka v teplé bílé barvě, ať Vám to ladí do interiéru. Samotnou výzdobu bych pak hodně ladila do přírodna, ale opatrně, aby toho nebylo moc. Do váziček bych dala větvě jabloní nebo třešní, ale uřízněte si je dříve o zhruba 3 týdny a nechte doma rozkvést a bude to paráda! Bude zrovna sezona primulí, takže ty by se daly taky zakomponovat. No prostě byla by to kvetoucí svatba :)
Odpovědět
@dennyna uplně to vidim :-) asi snad nejlepší nápad co by se tam na svatbu v březnu hodil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přikládám fotky z mé realizace z března tohoto roku :). Více foto z této svatby najdete také na mém profilu zde na Beremese. Zdravím z Rozkvetlé dílny
Odpovědět
Profilova fotka
@fewee dobrý den, místo je moc hezké a barevně bych zde byla opatrná. Celý prostor je do venkovského stylu. Toho bych se držela. Barvy tedy bílá, ivory, kremova, bezova a osvěžit jednou barvou merunkovou, lososovou apod. Máte tam hojně zdobeny interiér, takže na stůl by stačil běhoun, když by se Vám nelíbil juta/krajka, tak vlizelín nebo krajkovy ubrus a samozřejmě spousta svíček (pokud na místě dovolí) a světýlka. Eukalyptus je také krásný, ale cenově náročnější. Šedá barva je hodně studená a sem se mi moc nehodí. Případně lehce použít barvu mint a květiny se Vám nabízí tulipány. Těch už v té době bude v obchodech plno. Můžete mrknout ke mě do profilu na odkaz na půjčovnu dekorací ;-)
Odpovědět
Děkuji všem! Asi to vidím na něco takovéhodle
Odpovědět
Profilova fotka
Úžasný prostor! Doplnila bych jej například bílým šifonovým běhounem (bez ubrusů - škoda zakrývat pěkné stoly), které tomu dodají svatební nádech. Případně bílý krajkový ubrus, pod nímž bude prosvítat tmavý stůl. S jutou a ostatními dřevěnými dekoracemi bych už byla opatrná - aby té přírody nebylo až moc. No a k jaru patří cibuloviny - můžete jít do Hyacintů s mechem, tulipánů, magnolie, čemeřice... Už to vidím - krása!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?