Nápady, doplňky pro svatbu ve stodole. Máte nějaké?

Holky, máte nějaké nápady pro svatbu ve stodole, ve sklepě, něco originálního? Doplňky, výzdoba, soutěže....
Odpovědět
Profilova fotka
@ norah123 Tak ve stodole byste mohli mít doplňky ze slámy, někde tady byly fotografie, jak místo na židlích byly připravené balíky slámy, to by do stodoly mohlo být pěkné:) volila bych barvy jako je žlutá a hnědá, možná zelená, ale rozhodně bych do stodoly nedávala růžovou ;-) pěkně by mohla vypadat výzdoba z klasů:) koukni se tady po fotogaleriích, stodoly tady nějaké jsou:) Se sklepem tedy nevim, ten bych asi nevolila:) tma, zima, tam by se mi moc svatba ani hostina nelíbila:) Jinak třeba ještě lampiony a tak:) někde byly i dekorace vajíčka v miskách, vtipné:) do stodoly super:) soutěže se pak můžou vymyslet různé:) nějaké sprinty s kolečkem:) atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně kytek - lučních. Staré knihy ledabyle naskládané a na tom vázičky s kytkama, křišťálový lustr u stropu (to je právě to zajímavé, když skloubíš něco glamour s něčím rustikálním, tyto lustry půjčuje hned několik cateringových společností). Pruhy bílé jemné látky zavěšené u dveří, oken apod (zase na zjemnění dojmu) Velká dřevěná káď plná ledu a do ní lahve s pitím. Rustikální "neučesaný dort". Staré různě barevné porcelánové nádobí po babičce, staré kožené kufříky (lze použít na přání) apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou tady dvě alba o svatbách ve stodole či na vesnici kukni se http://www.beremese.cz/fotoblog/l_e_k... http://www.beremese.cz/fotoblog/meexi... tam je spousta nápadů :-)
Odpovědět
gumáky, zástěru a vidle, ať je při focení sranda. Pro děti bedýnku s králíkem, vydrží u něho hodiny. Na obřad dorazit traktorem a místo rýže sypat zrní :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?