Nápadová krize?

ahojte něvěsty, mám nejspíš inspirační krizi. Vybrali jsme na svatbu hnědou, s tím, že dekorace bude káva, hosté dostanou pytlíčky s kávou atd. kytice bude z hortenzií, takže v kombinaci se starorůžovou, popřípadě odstíny fialové, nebo zelené. Jak se tak dívám na obrázky, tak mi to najednou přijde hrozně tmavé....Nenapadá vás něco?
Odpovědět
Profilova fotka
když bude přítomna i bílá (třeba ubrus), tak to podle mě bude OK a hezké :o)
Odpovědět
Hele, mně taky strašili, jak kombinace čokoládově hnědé a zlaté bude tmavá a pak mi ti samí říkali, že se spletli a že to bylo super. ;-) Hlavní je umět si to všechno představit a nakombinovat to tak, aby to nebylo moc tmavé, tj. nepřehnat to s hnědou. My jsme docílili toho luxusního provedení i tím, že jsme si pohráli se světlem a všude zapálili svíčky. Svíčky byly opravdu všude. Ve vašem případě by to mohly být kromě svíček i třeba lucerničky? Nevím, do jakého stylu a kde to budete mít, ale mohlo by to být pěkné. A moc chválím výběr barev! Té malinové, mátové a fialové už bylo moc. :-)
Odpovědět
Mne to přijde hezké, ale jako u všeho - kombinuj hodně s bílou nebo champagne, hnědou a zlatou spíše v detailech než v plochách :-)
Odpovědět
Myslim, ze temer kazda barva muze byt pekna a zaroven muze temer kazda barva byt kyc... zalezi na provedeni :) Zni to jako pekna kombinace, akorat to chce prokladat nejakou svetlou barvou a celkove to neprehanet.
Odpovědět
Hnědá a zlatá jsou krásné barvy....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?