Nákup svatební dekorace na internetu. Máte zkušenosti?

Chystám se postupně nakupovat svatební dekorace z netu, ptž ve městě v kamenných obchodech toho moc k sehnání není. Proto bych se ráda poptala těch, co už s nákupem dekorace přes net mají zkušenosti- jaké webové stránky, kde mají co za výhodné ceny... prostě vše kolem ;-) Já sháním hlavně organzy, kamínky, svíčky- dekoraci na stoly... Takže za Vaše příspěvky budu ráda ;-)
Odpovědět
1
2
6
Ahoj, já jsem organzu, vlizelín,tyl na závoj,hřebínek, připínáček na korsáž, přísavky na auto a pak nějaké kolíčky a věnečky pro jinou nevěstu objednávala přes svatebni-dekorace ;-) Objednávala jsem to někdy v noci z neděle na pondělí a myslím ve středu ráno to bylo doma ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Takže je to spolehlivá firma? Právě na jedné diskuzi jsem o nich četla špatné reference, tak jsem měla obavy... Ráda bych si ty věci "ohmatala", ale v krámě se nic takového sehnat nedá- aspoň u nás 8-(
Odpovědět
kera.k mám od nich skleničky a komunikace super,chystám se na další nákup
Odpovědět
Jo věci mají hezké.... Byla jsem uvnitř skladu si to vyzvednout...
Odpovědět
Oki, takže to by byla jedna varianta- jdu si prohlédnout jejich web ;-) Díky za info
Odpovědět
Já nakupuju dekorace na ebay.
Odpovědět
Ja take nakupuji dekoraci na svatebni-dekorace. Nejdrive jsem si tam objednala par veci na vyvazky - na zkousku. Vse prislo v poradku, vypada to uplne stejne jako na obrazcich na jejich webu. Objednavala jsem na dobirku a balicek mi vzdy prisel do druheho nebo do tretiho dne. Navic se mi libi, ze maji u kazde polozky uvedeno, kolik jim jeste zbyva kusu :-) Jinak myslim, ze ty spatne reference byly na web svatebni dekorace bez pomlcky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky a co e-shop Lenea... máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Lenea má moc hezké věci. Viděla jsem její polštářky pod prstýnky a taky vývazky a opravdu krásné, precizní. Svatební dekorace (ty bez pomlčky :-) ) také spokojenost. Když jsem něco potřebovala a zrovna neměli, hned další den volali a nabídli jinou variantu. A balíček poslali snad do druhého dne. Takže taky dobrý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kera-k, bacha, je rozdil mezi svatebnidekoraceTECKAcz a svatebniPOMLCKAdekoraceTECKAcz. Ty s pomlckou maji sidlo v Praze v Chuchli a ja na ne nedam dopustit. Muzes si vzyvednout osobne a neplatis postovne. Vse bylo vzdy druhy den pripraveno k vyzvednuti. Ty bez pomlcky jsou myslim z Usti nebo nekde tam a na ty tu dost lidi nadavalo.
Odpovědět
Chtěla bych se zeptata nevíte náhodou kde by se dala sehnat výzdoba auta ve tvaru motýla :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak ja nakupuji na svatebnidekorace a nemuzu si stezovat. S každou zásilkou od nich max. spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Co shop svatebni raj cézet? Mají tam vše, co potřebuju, teď už jen váhám s objednávkou....
Odpovědět
Profilova fotka
Z raje jsem tehdy take brala, take vyzvedaval osobne. Byla jsem spokojena.
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, koukám, že se to dá vyzvednout v Praze, na Proseku. To je bezva, ušetřím na poštovném. Koukám na ty svatební dekorace (s pomlčkou :-)) a bohužel nutně "potřebuju" :-) mandličky v cukrové polevě a balonky určitých barev, takže tam si neobjednám :-( byť bych to měla mnohem blíž, což bych zase uvítala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kdyz je nutne potrebujes, tak se neda nic delat ;-)
Odpovědět
Tak já budu určo objednávat, holt s poštovným počítám- do Prahy to mám trošku dál... Ale na svatebnidekorace (bez pomlčky) mají dobré věci a víceméně vše, co ptřebuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já zatím vše objednávala na svatbadekor cz a všechno dorazilo v pořádku, poštovný sem vzhledem k ceně neplatila, asi do týdne to bylo doma.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja na svatebnidekorace objednavala take pro jejich sortiment a muzu rict, ze vse co prislo bylo kvalitni. Dokonce mi volali, kdyz neco nemeli a ptali se, zda dva dny vydrzim, nez jim dojde zbozi. Takze vazne pohoda.
Odpovědět
pridavam zkusenosti se svatenim rajem - vse v poradku - spokojenost a take s lenea - vyborna spoluprace, budu si tu jeste objednavat vyvazky a serpu na konika. vse mi podle meho prani sladi do fialova. s nicim neni problem.
Odpovědět
Profilova fotka
se chci ještě zeptat ke svatebnímu ráji - nezkoušela jste některá při osobním odběru třeba bižuterii? S tím, že jste se na místě rozhodly, zda si ji vezmete nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Laala, bizu jsem nebrala, ale podle me by to nemel byt problem. Si tam zavolej a zeptej se. Pokud si objednas vic veci a pak jen nevezmes nejakou celenku nebo nahrdelnik, tak by to meli zvladnout. Vim, ze v doplncich to tehdy nabizeli. Ze se vzdy ptali, jestli chceme vse a at si to prohledneme.
Odpovědět
Já jsem objednávala na svatebi-dekorace (těch s pomlčkou :-) ) , taky na svatebniraj (korunka) a taky ne Českých tradicích a taky na mojeparty (bublifuky). Všude naprostá spokojenost. ještě docela stojí za to obchod krasnasvatba. Všude se mi to vyplatilo i s poštovným. V krámech bych to sháněla asi dost těžko. Hlavně se mi vyplatilo kupovat tam ty plastové kytičky, korálky, vlizelín a hlavně stuhy. Ty by v galanterii vyšly nesrovnatelně dráž.
Odpovědět
Stuhy, špendlíky, satén, organza - ebay. Krabičky na výslužky, ubrousky - rtc (zatím poslaná objednávka, dovezou příští týden). No a všechno tak za poloviční ceny než uváděné "svatební" e-shopy.
Odpovědět
My jsme měli vývazky z e-shopu Lenea - naprostá spokojenost, jsou schopni udělat každou barvu a provedení, balíček jsem měla za pár dnů doma ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
co je to rtc??? :) zhanam krabicky na vysluzky, preto sa pytam ...
Odpovědět
mirkabend: firma v Praze, co prodává kancelářské a jiné potřeby. Mají i e-shop, takže já si od nich objednala "po netu".
Odpovědět
Profilova fotka
mně přijdou nejlevnější ty dekorace s pomlčkou jinak je to otřes ty ceny...u nás v květinářství prodávají pikslu těch kamínků a tak za stovku a za to oni vám pošlou pytlíček 100g 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
dakujem, uz som to vygooglila :) najprv mi to vyhadzovalo len same blbosti ...
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?