Na kolik stolů vyjde 9 m organzy? Kolik balení koupit?

Profilova fotka
Holky prosím Vás, potřebovala bych poradit. Pokud bude na svatbě 45 lidí a stoly by měly být do písmene U, na kolik stolů to asi vyjde a kolik kusů organzy mám asi koupit, jestliže jedno balení organzy má 9 metrů??? Děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to by mě taky zajímalo :-)
Odpovědět
Nech si změřit stůl a kolik se k němu vejde židlí. Tolik kolik má stůl metrů, jednou tolik si spočítej organzu, budeš ji totiž mačkat a řasit. Příklad stůl má metr a vejdou se k němu 2 židle, na 45 lidí je to cca 23metrů stolu což počítej tedy 46 metrů organzy. Snad jsem trošku pomohla :-) Případně mám na bazárku 25m dlouhé role bílé nepoužité organzy.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě, jestliže posadíš hosty i naproti sobě ke stolu, tak si vem, že k jednomu stolu se vlezou 4 lidi, tím pádem se ti počet stolů a metrů zmenší... samozřejmě tam kde bude sedět nevěsta + ženich, rodičové a svědci, musíš počítat jen po 2 lidech..:-)
Odpovědět
Pro cca 45 lidí jsme měli 18 m,ale nebyla řasená.Řasené vzít jednou tolik.Ale záleží jak píší holky i na délce stolu a rozesazení hostů
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je mít změřený stůl a hned budeš vědět kolik organzy a jak píše nikabere,tak jsem i podle toho já počítala taky. Já to zatím vzala s odhadem,protože když už jsem byla ve městě a přímo v obchůdku pro stužky a další věcičky,tak jsem si to tak odhadla. Stoly naštěstí uvidím v dubnu na jedné svatbě,tak tam budu nenápadně měřit stůl :-D a doladím co mi chybí. Ale i tak mám doma 60m.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budet organzu řasit a máte světlejší odstín (sv. modrá, champagne, sv. růžová, bílá, vanilková...) počítejte raději 5 rolí, aby byla organza dobře vidět u ostatních odstínu stačí 3 role (fuchsiová , tmavě modrá,...).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přidávám se k nejkrasnejsisvatba, světlé odstíny nejsou moc vidět a je lepší je navrstvit. Jinak 3 role budou úplně dostačující.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?