Modrá svatba, inspirace na dekorace, tabuli i jiné

Profilova fotka
ahojky, budete mít ještě nějaká svatbu do modra ? Nebo měli jste ji ? Potřebovala bych nějaké inspirace, abych zase modré neměla všechno, zatím má představa je, bílé ubrusy, modrá organza, mezi tím bílo modré svíčky a květiny v gelových perlách. Bílé nádobí, modré doplňky typu jmenovky, meníčka a dárečky pro svatebčany. A kolem všeho rozházené bílé a modré ozdobné kamínky. Děkuji předem za všechny nápady, uvítám všechno :-)
Odpovědět
Ahojky, taky bych chtěla svatbu s nádechem do modra, ale u mě by tu modrou část zajištovali jenom modré květiny (ideálně modré kaly). Jinak vše ostatní bych chtěla mít bílé. Tudíž já ti s tím asi moc nepomůžu
Odpovědět
Profilova fotka
Já se právě bojím spíše toho, že budu mít buď hodně věcí bílých a modrá zanikne...nebo hodně věcí modrých a bude to přeplácaný :-) Vybírám zlatý střed.
Odpovědět
Ahoj, měla jsem svatbu do modra. Včetně svatební kytice a kytek pro maminky i drůžičky. Použili jsme modré hortenzie v kombinaci s bílými růžemi a výsledek byl překvapivě něžný a krásný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
irena119 : prosím, prosím, smutně koukám, byla by nějaká fotka té kytice... tabule atd ? Děkuji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
To první je kamarádky svatba, ostatní z webu ;-) @bobules
Odpovědět
Ahoj,mrkni ke mě do alba,také jsme měli loni modrou svatbu....
Odpovědět
@bobules Jukn do alba @alenv, ta měla do modra. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte k nám do eshopu na inspirace a kategorii svatba podle barvy - modrá, třeba Vás něco zaujme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc děkuji, krása, tak z tohodle si vyberu 100% a inspirovat se nechám určitě. Já právě si to neuměla představit, abych měla vše sladěno a bylo to oku lahodící:-) A nevěsty, které jsme měli svatbu do modra - azuro, měli jste i nějaké modré doplňky na sobě ? Já přemýšlím právě o tom, že bílé šaty budu mít určo, pak bílý závoj i bílý podvazek a do modra mi půjdou naušničky a něco na krk... Co myslíte ? Pak bude mít azoro košili i ženich.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, , veškeré zboží uvedené v e-shop si můžete prohlédnout a ihned zakoupit přímo v kamenné prodejně. Najdete v ní nejen aktuální novinky pro rok 2014, ale vše co k dekoraci Vaší svatební tabule a celé svatby nebo oslavy potřebujete.
Odpovědět
Profilova fotka
@bobules Jestli můžu poradit, tak ženichovi bílou košili a radši barevnou jen kravatu, kytku do klopy atd. Barevné košile nejsou pěkné a celkově pak ženich ani nevypadá jako ženich... Takže modré jen doplňky bych volila :) Ale je to na Vás, nicméně bych doporučila si projít svatby, kde měl ženich barevnou košili a ve většině případů se mi to zdá... nehezký...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nobondgirl No čověče to právě nevím, protože jsme doma měli takovou debatu na téma " oblečení ženicha". Přítel do práce chodí v obleku a s kravatou pořád, takže vyslovil svůj názor, že by na svatbě chtěl mít jen nějakou výraznější košili, ale bez kravaty... Něco takovýho : http://www.italske-kosile.cz/cs/17755... http://www.italske-kosile.cz/cs/17272... Tak teď nevím...no :-/
Odpovědět
@ Tyto košile nejsou moc společenské. Záleží samozřejmě, jak moc dbáte na etiketu. Myslím si ale, že pokud nemáte vysloveně ležérní svatbu, bude v tom ženich vypadat spíše jako svatebčan. :-( Také bych se přimlouvala za bílou košili a pouze modré doplňky. ;-) A mrkněte i na náš facebook. Momentálně sice máme fialovou inspiraci, ale mezi barvami, které představíme jako trendy letošní sezóny, budou i dva odstíny modré. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bobules Ahoj,my budeme mít svatbu září a plánujeme ji taky do modra.Do modra ladím tabuli,družičky budou mít modré šaty,ženichovi asi pořídím modrou kravatu aby to bylo sladěné.Jinak kytku do modra nevidím,možná jen drobné kvítečky ale jinak to vidím asi na bílé kaly. Nic se nemá přehánět :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@vlasta_2 Mohla bych se zeptat, kde přesně najdu tu první modrou kravatu? Zkoušela jsem ji hledat na stránkách, ale mám pocit, že jsem na ni nenarazila. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@85peta my ji máme na prodejně skladem za 266,- rádi pošleme i v obálce jen jako doporučenou zásilku při platbě převodem. Prima den, Jolana
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahojte :-) potrebovala bych poradit,svatbu ladime do nebeske modre +bila a chtela bych mene preplacanou dekoraci! Mam rada jednoduchost!! Nebyly by nejake fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu Vám nabídnout svatební kytice a další dekorace z růžiček ze stuh.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?