Mint krémová svatba

Holky, neměla jste některá barvu v této svatbě (nebo nemáte?- pokud ano ozvěte se vyměníme si nápady na dekorace) Pokud prodáváte cokoliv v barvě mint přihlaste a já kouknu. Mám toho už plno, jen to asi ještě není všechno tip top jak ybch si představovala svatbu mám 20.9. :)
Odpovědět
Pár foteček z inspirace Avantgard. ;-) Více z mátové i jiných barev najdete na našem facebooku (odkaz ve spodní části příspěvku). Dobrý výběr! Tahle barva je opravdu moc krásná! ;-)
Odpovědět
naše mint tabule...
Odpovědět
Profilova fotka
U nás si můžete zakoupit mint stuhy v šíři 15 a 24mm, případně si nechat vyrobit mint svatební oznámení. Na posledním obrázku je mint lesklá fólie, kterou se mi ale nepodařilo fotoaparátem dobře zachytit.
Odpovědět
@vlasta_2 Dobrý den, mohla byste mi prosím poslat odkaz přímo na kravatu, která je na osmém obrázku v pravo? Na eshopu jsem ji nemohla nikde najít. Moc díky. Iva
Odpovědět
@iva_ Dobrý den, poslala jsem vám zprávu. ;-) Jitka
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
je tohle mint? mám nějaký bordel v barvách....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@netty2014 Dobrý den, budeme mít v červnu svatbu v mint barvě. Chtěla jsem se zeptat, zda něco z té své neprodáváte? Pokud ano, ráda bych se podívala. Děkuji.
Odpovědět
Dobry den, jsem na tom stejne jako zuzkahh_b, svatba v cervnu, taktez ladena do mentolove barvy, rada se take podivam na prodavane veci a pokud kolegyne vse zkoupi, tak alespon pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílým fotečky z focení v mint/ růžová ale budeme dělat i sety v krémové/latté ;o) Máme to v setu sladěného v barvě na přání takže udělat jakoukoliv kombinaci k mint zvládneme ;o).
Odpovědět
Profilova fotka
a našla jsem jednu ve stuhovém provedení z naší prodejny na Kristenova 5, Brno
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , i já se připojuji .. Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?