Mentolová svatba, měly jste nebo chystáte?

Ahojte bývalé a nastávající nevěsty:) plánujeme svatbu na červen 2014 a tak se už pomalu začínám poohlížet po barvě, do které bude svatba laděna. Zaujala mě mentolová barva, měla jste některá nebo chystáte některá svatbu do mentolové barvy? Když jsem zkoušela googlit v angličtině, tak mi vyjelo hodně obrázků, česky skoro nic...asi to není ještě úplně běžná svatební barva... Jestli tady někdo už měl svatbu do této barvy, můžete mi prosím poslat odkaz na fotky? Děkuji moc:) Tady jen pro představu: https://www.google.cz/search?q=mint+w... Co na to říkáte?
Odpovědět
1
2
Barva je to na svatbu podle mě krásná, jen se ti tu v Čechách budou hůř shánět doplňky, papíry a tak....záleží jestli si chceš hodně tvořit sama nebo si to budeš vše jen někde zadávat. Taky pokud umíš nakupovat třeba přes ebay, tak to už může být lepší. Třeba ale návrhy na vše kolem svatby si můžeš do mint odstínu udělat sama.....Jdi do ní, je super ;-)
Odpovědět
Určitě bych chtěla si co nejvíce vyrobit sama...teď jsem se dívala na fotky Tvé svatby, nad levandulovo svatbou ve stylu Provance jsem taky přemýšlela:), měli jste to moc krásné, všechno sladěné. Už jsem tak zběžně koukala a našla jsem si lampiony (i když nevím, zda nebudou lampiony vypadat divně, když svatba nebude venku, ale normálně v sále) nebo organzu v té mentolkové...ale jak říkáš, tak nevím, zda se třeba dělá krepový papír v barvě mentolové...asi budu muset zabrousit na exkurzi do papírnictví:-) Ale jinak toho opravdu moc není, asi budu ještě googlit...na ebay toho bude určitě spousta, ještě jsem tam nikdy nenakupovala, ale tam se zkusím taky poohlédnout. Moc děkuji za názor:)
Odpovědět
Profilova fotka
JJ mentolová je moc pěkná barva:) jedna nevěsta to tu měla mentol + ještě nějaká barvička....
Odpovědět
Nikinal a nevíš, která nevěsta to byla? Moc by mě zajímalo, jak to vypadalo. Ta mentolová se mi hodně líbí s lososovou, bílou, pastelově růžovou anebo šedou... docela dobře se i právě kombinuje:)
Odpovědět
Profilova fotka
@small_butterfly Proč ne, myslím si že se to dá i v našich podmínkách dobře realizovat, ale jako inspiraci budeš muset používat spíš zahraniční weby. O jednom dokonalém kousku, ale už teď vím http://www.e-dorty.eu/c/c5/18.jpg Makronky se dají udělat v různých barvách a příchutích a jsou vynikající, člověk si na nich vybuduje závislost :-) https://lovellabridal.com/blog/wp-con... Jinak odstín mentolové zelené se často objevuje ve stylu vintage, můžeš si tam prohlídnout spoustu zajímavých kytic (http://media-cache-ec0.pinimg.com/236..., http://www.daisylane.ie/wp-content/up... anebo úplně něco jiného http://www.theweddinghunter.com/wp-co.... Barvy se rozhodně neboj, máš dost času všechno sehnat, vyrobit. Bude to možná trošku pracnější, ale o to víc to bude TVOJE svatba, kterou si užiješ :-D
Odpovědět
My máme starorůžovou a metolovou. Mentolová je krásná barva určitě jdi do ní :-) Fialové už bylo dost. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@small_butterfly zkusím se mrknout:)
Odpovědět
Profilova fotka
tohle není úplně ono, ale taky je to moc pěkné http://www.beremese.cz/fotoblog/zuhni...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/fotoblog/adela... http://www.beremese.cz/fotoblog/gabec...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/fotoblog/aktat...
Odpovědět
@marketaaj děkuji moc za spoustu odkazů! Přiznám se, že o makroncích jsem se dozvěděla teprve odsud a nikdy jsem to ani neměla příležitost ochutnat, ale na fotkách to vypadá moc krásně! Jj, přesně, celkově styl vintage se mi hodně líbí. A máš pravdu, bude to ta moje mentolková svatba:) Jinak jsem koukala na Tvé fotky ze svatby a Tvůj styl byl hodně originální, líbí se mi tak trochu netypické svatby ;-)
Odpovědět
@85jana85 Jani, mohla bych si Tě když tak přidat do přátel a případně sledovat fotky z Tvých příprav, atd?:) Když už máme obe dvě tu mentolkovou svatbu...Já také uvažuji, že ji ještě s nějakou barvou dokombinuji, ale když se mi jich líbí tolik - šedá, pastelově růžová, lososová ...:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@nikinal moc děkuji za hodně nápadů!:) Asi jsem se utvrdila, že mint je ta moje barvička:) díky moc holky!
Odpovědět
Profilova fotka
je opravdu krásná:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, fandím s mentolovou:) tu mám také moc ráda. My měli tyrkys, champagne, světlá růž a čokoládovou. Takže se těch barev neboj:) Myslím, že k mentolové je nějaký odstín růžové nutný:) klidně můžeš mít i dva růžové, světlá x tmavší a k tomu třeba žlutou nebo šedou, při vhodné kombinaci jde s barvami kouzlit :-) a že uslyšíš připomínky typu, že v takových barvách neseženeš rekvizity, na to bych se vyprdla. Když už chceš zajímavější barvu, tak se pravděpodobně budeš dívat i po zajímavějších rekvizitách než je organza a kamínky (fuj :-D ) Spousta věcí se dá najít v papírnictvích a malých obchůdkách stylizovaných často do vintage. Moje družičky třeba objevily nádherný papíry na origami, z kterých jsme vyrobily "vývazky", třeba takový by v mentolový byly dokonalý:)
Odpovědět
Nádherná barva. Barva naší svatby :-)
Odpovědět
Ještě přidávám odkaz ;-) - http://www.beremese.cz/fotoblog/aktat... ...
Odpovědět
Profilova fotka
@small_butterfly já jsem se nemohla rozhodnout mezi lila a mentolovou tak uděláme kompromis lila a mint...:)
Odpovědět
@mianna Tvá svatba byla taky moc krásná, líbilo se mi, že tam nebyla striktně jen jedna barva a všechno bezpodmínečně sladěno do jednoho odstínu...a nejkrásnější byl ten mech na prstýnky:) To jsis dělala sama nebo na zakázku od květinářství? To od Tebe asi odkoukám;) Včera jsme se byli podívat v sále, kde budeme mít svatbu a sál jen vymalovaný na orandžovo/meruňkovo:(, takže budu ´muset´ tu mint kombinovat s touto barvou. Ty papíry na origami, o kterých píšeš, byly teda asi kupované v kamenném obchodě, že? Jestli to byl náhodou nějaký e-shop, tak poslala bys mi prosím odkaz?
Odpovědět
@aktata To je super, koukala jsem na Tvé album a budeš mít krásnou svatbu!:) Pokud bys pak měla nějaké mint dekorace na prodej, tak mi dej vědět. Mohla bych si Tě když tak přidat do přátel? Ať můžu sledovat Tvé přípravy, atd.? Děkuji:)
Odpovědět
@terundaberunda Určitě hezká kombinace, mint plus další pastelové barvy, tam skoro neexistuje kombinace, která by k sobě nešla;)
Odpovědět
Profilova fotka
@small_butterfly jen okoukej:) mech jsem koupila v květinářství, mističku někde v potřebách s košíčky atd.. A kdy máte svatbu? Nechcete venku? Jestli máš ráda merunkovou, můžeš zkombinovat, k mint plus lososové jde krásně. Jestli ji nemusíš, poohlídla bych se po jiném místě/sále/sladila sál příslušnými doplňky, aby ladil. Byly kupované v kamenném v Praze, měly na starosti drůži, jestli chceš, můžu se poptat.
Odpovědět
nemáme jen jednu barvu, ale mentolová je mezi vybranými
Odpovědět
@small_butterfly ... na vše odpovídám "Samozřejmě" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsme pujcovali na mentolovou svatbu :-) http://www.savethedate.cz/p/set-2-sto... Anebo muze byt: http://www.savethedate.cz/p/retro-psa...
Odpovědět
@mianna Super, je to fakt dobrý nápad s tím mechem v košíčku, mě se moc nelíbí takové ty kýčovité polštářky pod prstýnky, atd. a košíček pak ještě i použiju:) Svatbu budeme mít v červnu 2014 a o variantě venku jsme hodně uvažovali, nakonec ale zvítězila varianta uvnitř. Tady u nás jsou dva areály, které takovou svatbu dělají, ale finančně to tam vycházelo poměrně na dost. Jelikož jsme za svatbu nechtěli utratit až tak tolik peněz, tak jsme museli vybírat i podle toho, kolik by to stálo. Proto nakonec zvítězil sál, kde si budeme vše zařizovat sami. Ne, ne že bych tu meruňkovou vůbec nemusela, akorát, že jsem chtěla tu mint sladit s nějakou růžovou, ale už jsem si na to nějak ´zvykla´:) a docela se mi ta kombinace mint plus meruňková začala hodně líbit. K tomu jsem se rozhodla kombinovat ještě šedou a možná bílou, jako hlavní barvu chci mít ale tu mint;) Včera jsme byli v Ikei, prozatím se jen rozkoukat, tak mám doma koupené svíčky a ještě takový ten ozdobný písek nebo jak to mám nazvat;) Byli jsme i v Nanu Nana a nejraději bych to tam celé vykoupila, kolik tam bylo krásných věcí, zatím jsem si teda nic neodnesla, musím to ještě promyslet. Jméno toho obchůdku mi můžeš zjistit, jestli budeš tak hodná. Snad by mohl být i tady u nás, já jsem sice z Opavy, ale třeba v Ostravě by mohl být...na podzim chceme asi udělat výlet do Prahy, tak bych se tam mohla jít kouknout.
Odpovědět
@la_lilloise Krásné barvy, tři z nich budeme mít stejné, já navíc ještě šedou :-) A už máš nakoupené nějaké mint dekorace?
Odpovědět
@small_butterfly tak to budeme mit dokonce 4 barvy spolecne :-) ono to mozna neni dobre videt,ale druha zprava je svetle seda. Zatim nemam nakoupeny zadny dekorace, ty hlavni barvy budou spis seda+tmavsi ruzova...no vlastne jeste nevím,kde se ta mentolova nakonec objevi :-)
Odpovědět
@la_lilloise Aha, opravdu, na druhý pohled tam tu šedou vidím;) V Ikea jsem viděla krásné šedé a takové meruňkové lampiony, ale nejlevnější stál 100,-, což se mi zdálo docela dost..taky jsem na tu mint zvědává, chtěla bych ji mít právě jako hlavní barvu:)
Odpovědět
@small_butterfly no tak 100 za jeden je moc, to se asi spis vyplatí hledat na ebay z ciny. Ja si chci nejdriv prohlidnout místo obradu a hostiny a pak uvidíme,co za dekorace se tam bude hodit. Kazdopadne mint je vyzva, oproti fialove nebo fuchsiove,tak preju, at se ti dari hledat!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?