Měly jste svatbu v kombinaci zeleno-růžová?

ahoj, ráda bych měla svatbu v kombinaci barev zelená s růžovou. Ale nemohu nějak najít inspiraci. Pokud někdo chystáte nebo jste měl svatbu v těchto barvičkách, budu ráda za nějaké nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja teda budu mit ruzovo-zenkavo-bilou :). Chci mit vyvazenou zelenou a ruzovou aby to na chlapy nebylo moc sladke ;)
Odpovědět
Ahoj, to já taky. Základ bude bílá.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže tak různě kombinuji, mašličky jednou zelené, jindy růžové, kniha hostů růžová, svíčky zelené...ale šaty budu mít asi úplně jiné :)...
Odpovědět
Ahoj, já jsem v těchto barvách měla svatbičku. Bylo to spíš zelené s prvky růžové, trocha růžových kvítků v kytici a na dortu,na stolech plátky růže na zelené organze a růžové kartičky pro zasedací pořádek. Svíčky byli zelené, a lehce do růžova byl i obal na svatební čokoládky.
Odpovědět
auduka Ahoj takhle nějak si to představuji. Aby převažovla bílá se zelenou a doplňky do růžova. Neměla by jsi fotku svatevní tabule (výzdoby). Byla bych vděčná za každou inspiraci. A jaké jsi měla ubrousky. Nevím zda dát jen zelené nebo složit zelený s růžovým dohromady.
Odpovědět
janicka1983: já mám doma fotku výzdoby stolu, kterou jsme před svatbou zkoušely se švagrovou, tak to dám do svého alba příprav a najdu i nějakou fotečku, jak to vypadalo ,,naostoro´´, zkusím najít nějakou, kde je to dobře vidět. zatím můžeš mrknout, jakou jsem měla kytí ;-) dívala jsem se do tvého přípravového alba a měla jsem velice podobnou představu o kytičce, když jsem mi jí pak předával ženich, tak jsem byla nadšená, byla krásná, hezčí než jsem doufala. K bílé barvě jsem měla nakombinovnlou i smetanovou, ačkoli to podle fotek moc nevypadá, tak moje šatičky i košile a vesta ženicha nebyli bílé ale spíš smetanové. Jinak ty ubrousky jsme měli dva složené do sebe- krémový uvnitř a zelený menší vně, taky najdu a dám do alba ;-) a na kdy to chystáte?
Odpovědět
auduka: no svatba měla být původně letos, ale posunuli jsme to na příští rok. Teď by jsme se měli stěhovat a zařizovat, tak aby toho nebylo moc. Asi jsem blázen, že začínám takhle brzy, ale říkám si, že každý měsíc pořídím něco a potom to nebudou takové výdaje najednou. Kytičku jsi měla moc krásnou. Přesně takovýhle styl se mi líbí. Vy jste si dělali výzdobu sami nebo Vám to někdo zařizoval? Já bych to chtěla zvládnout sama. Jinak budeš moc hodná, když to dáš do svého alba.
Odpovědět
janicka 1983: nejsi blázen, já jsem začala zařizovat v říjnu a svatba byla v teď v červenci, takže to budeš mít aspoň v klídku. ;-) Já jsem používala tady na beremese ten svatební plánovač, když jsem si to tam pak odškrtávala, co už mám, tak jsem byla vždycky taková klidnější. dám ti vědět, až tam přihodím fotky... Jinak výzdobu nám dělali servírky z hospody, ale měla jsem všechno nakoupeno svoje a dala jsem jim k tomu právě i fotky, jak to má vypadat. A povedlo se to. :-)
Odpovědět
dala jsem ti dvě fotky do alba příprav, akorát svíčky byyi na hostině konické a světlejší a jmenovky růžové. Ta rulička na talíři, to je menu :-) mě tam do alba nejde přidat žádná fotka z hostiny, protože je tady omezená velikost pro přidání fotky a každá ta fotka má minimálně 4MB, takže mi to při ukládání naspalo, že to nejde :-( tak já nevím
Odpovědět
díky moc. Pro představu mi to určitě pomůže ;-)
Odpovědět
janicka1983: přidala jsem do alba jednu fotku přímo z hostiny, kde je ta výzdoba trochu vidět, tak mrkni :-)
Odpovědět
janicka1983, kedy mate termin svatby, mne sa tiez sialene paci zelena vyzdoba a tiez to chcem nakombinovat s ruzovou nebo striebornou :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, my taky budeme mít zelenorůžovou svatbu:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@auduka Ahojky, nevím jestlise tu ještě objevujete ale s přítelem taky plánujeme zeleno růžovou svatbu a nějaká inspirace by mi bodla. Můžu vás taky poprosit o nějaké fotečky??? Předem mockrát děkuji!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli. Ruzovou trochu utlumenou o zelenou a bilou a kombinace vypadala krasne a hoste chvalili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, chystam zelenoruzovou, tak kouknete ke mne do alba priprav.....
Odpovědět
@dadulinka113 Ahoj, omlouvám se, že píši až teď, ale máme malé miminko, tak internet moc nestíhám... Nemám bohužel moc fotek z hostiny, kde by ta tabule byla dobře vidět, to je jen ta poslední fotka. Ty ostatní jsou ze zkoušky, kterou jsme dělaly doma se švagrovou, tam jsme ale ještě neměly správnou barvu svíček, jmenovek a meníček- to je ta rulička na talíři. tak snad jako inspirace prochu poslouží...
Odpovědět
Jé je to moc hezké takové jemné :-). S tím internetem chápu mám10 měsíční a už začínáme chodit tak je to sranda :-) . Mockrát děkuji a ať jste zdraví!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?