Máte tip na světle modrou výzdobu svatební hostiny?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky :-) Má někdo typ na jakou koliv dekoraci a výzdobu na svatební hostinu do světle modré barvy! A nemusí to být jen na svat. hostinu,ale i na celou svatbu (jmenovky,vývazky,ozdoba na auta...) Díky mooooocinky všem PS: Jdete taky některá do modra? :-)
Odpovědět
Jeeeee, to je super!!!!! Taky budeme mít modrou svatbu! Budu mít modré šaty, ženichova košile by taky měla být modrá a taky výzdobu stolů jsem objednala modrou. :-D A jak koukám, tak se budeme vdávat obě ve stejný den. :-D Výzdobu jsem zatím moc neřešila, v restauraci máme domluvené jen modré ubrusy, ale detaily nechávám na později. Jmenovky....ty asi budu ladit do modro-bíla...ale nechám to až na červenec...teďka hodně řeším spíš zkoušky ve škole...A v pondělí jdu na zkoušku šatů (to bude asi příjemnější než ty co zkoušky, co mám obvykle :-N ). Ty asi budeš mít šatky bílé, že?
Odpovědět
Ahojky, jukněte ke mě do albíčka. Já měla světle modrou dekoraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano ano šatky budu mít čistě bílé (jíné jsem měla od nastávajícího zakázané) :-D Ale doplňky ve vlasech,bižuterii na krk a uši,kytka ... vše bude modré. Jéé to je fajn,že máme i stejné datum! Držim palečky,at´ Ti zkoušky (všechny) dopadnou na výbornou! :-N Já si to na stolech představuji asi takhle bílé ubrusy a středem natažená organza nebo vlizelín.Potom nějaké ubrousky,kamínky,peříčka a svíčky. Teprve na všem pracuji.... Chci to mít dokonalé ;-)
Odpovědět
perada: Mělas moc krásnou svatbičku. :-) Líbila se mi kytička, ale i výzdoba stolů, jednoduchá, ale krásná. :-)
Odpovědět
modra.r: Tak to já mám povolené úplně vše. :-) Ženich ví, jak modrou miluji. :-D A hlavně v bílé jsem se dost ztrácela, tak jsem se nakonec rozhodla i pro modré šatky. :-) Akorát teď řeším, jakou bižu a kytičku k tomu.
Odpovědět
Profilova fotka
Perádko Tvoje fotky jsou báječný a hlavně ten dort!!!! :-) Mám problém sehnat vlizelín a modré kamínky i ubrousky s krasným modrým odstínem. Prošla jsem Ikeu atd. a nic Poradíš mi prosím!!! Jo a ty jmenovky jsou řešený i zároveň jako svatební menu? Víš jak to myslím... ;-)
Odpovědět
Děkuji :-) Dort byl opravdu super nejen na pohled ale i chuťově. Vlizelín jsme kupovali v http://www.dilnainspirace.cz/obchod/s..., pevné ubrousky svěle modré bílé v Liberci v obchoďáku, kamínky kupoval manžel v akci v Plusu :-) A je to přesně jak píšeš se jmenovkama. Vevnitř jsme měli napsané menu a bylo to srolované, ovázané mašličkou a navrchu jméno :-) V Ikee kamínky fakt nemají. Holky si to tam docela chválily, že se tam dá sehnat plno věcí...máš na to ještě dva měsíce, určitě to seženeš ;-)
Odpovědět
Jinak kamínky měli jednu dobu v Jysku, ale v té době jsem to nepotřebovala a když už ano, tak je neměli. 8-( V Ikei jsem viděla akorát světle modrý písek...o tom uvažuju na mističku s prstýnky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky jdeme se vším do modra, jdu tak daleko, že budu mít i příčesek s bleděmodrým melírkem. Fotky kytičky, bižu a polštářku jsou v albu, jukněte. Všem přeji vydařenou svatbičku :-)
Odpovědět
Ahojky, tak já jsem měla i světle modrého ženicha :-) Fotky v albu nemám, ale když tak pošlu mailem, kdyby jste měli zájem. Ale v albu, nebo teď i v bazaru, mám dekoraci na auto. Je dělaná v oranžové barvě, ale nebyl by problém ji vytvořit i v modré. Když tak se ozvěte a můžeme se domluvit. Modrá je moc dobrá!
Odpovědět
zanca: Jsem zvědavá na fotky. :-) Modrý melír by už asi moje rodinka nerozdýchala. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj modra.r podívej se do moho albíčka. Měli jsme modrou svatbu. Mohla bych ti pak mailem poslat ještě fota co se do alba nevešly. :-p
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky, tak jsem nasla tohle stare tema a ponevadz bych chtela modrou svatbu, tak to chci ozivit :-)
Odpovědět
ahojky, taky by se mi líbila modrá svatba.... přítel má taky rád modrou, takže asi snad nebude problém... oranžovou bych nechtěla ta je snad na každé svatbě a moderní zelená také... ale taková tyrkysová nebo nějaká azurová by nemusela být špatná... přemýšlím i o šatech, že bych šla do modra...
Odpovědět
ahoj ja měla na svatbě modré šaty ;-) byly super holt modra je dobra...
Odpovědět
My budeme mít taky modro-bílou svatbu..... Ženich má modrý varkoč, já budu mít bílé šaty s modrým a stříbrným zdobením, dekorace chceme taky modré a kytici modro-bílou (asi z kopretin a pomněnek, ale to nechám na květinářce). Dekoraci na hostinu nám zařizuje přímo restaurace, kde to budeme mít, takže to mám bez starostí a je to v ceně. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja premyslim nad kombinacema modro-zluta nebo modro-stribrna :-) trochu se bojim aby modro zluta nevypadala jak detska narozeninova party.. :-| co rikate?
Odpovědět
bluejay: modro-žlutá mi připadá zvláštní..... zvolila bych tu stříbrnou....
Odpovědět
Profilova fotka
já chtěla původně modro oranžovou, ale nějak se mi to rozleželo, teď váhá mezi modrou a vínovou a zbytek radši bílý....kytku budu mít do asi vínova, ale koberec v sálu je modrý...
Odpovědět
Profilova fotka
lea: bojim se ze modro-zluta nebude moc svatecni.. ta stribrna je pri jenom svatecnejsi.. :-) dekuju za nazor! :-N
Odpovědět
ahojky, taky mě napadla modro-žlutá, případně se zlatou, ale v tom případě asi by byla lepší ta tyrkysová... mno to je jedno... je to ještě daleko... taky s tím musí souhlasit drahá polovička.. což si myslím s modrou nebude problém... vyhlídla jsem si modrobílé šatky... a při představě že bych měla kytičku ze slunečnic, tak jsem nadchnutá.. myslím, že by mě to rozsvítilo... jsem podzimní typ... takže zrzka a pihy... a hlavně ten můj bude mít tmavě modrou uniformu.. takže se musím odpíchnout od tohoto základu ;-)
Odpovědět
ahoj...ja jdu taky do modre, pritel mi rekl ze ho do zadne ruzove a pod nedostanu ;-) ale ja mam modrou taky rada :-) satky mam bilo-modre, kytku planuji bilou - neco takoveho http://www.beremese.cz/album/view.php... ale s modrou masli nakonec budeme mit svatbu asi v zime tak by se to i mohlo hodit...jedine co mi vrta v hlave je, ze v potencialni restauraci maji zdi do merunkova...tak nevim nevim...ale jeste neni rozhodnuto tak uvidime lidicka: kdyz jsi podzimni typ, nepremyslela jsi nad kombinaci tmave modra-syte oranzova? tam by sice nezapadaly ty slunecnice ale mozna by to slo
Odpovědět
beruska: taková kombinace mě nanepadla... hmm... budu si to muset nechat projít hlavou ;-) tak mám ještě času dost :-D, jinak máme podobný nápad.. taky chci modro-bílé šaty (no ještě váhám, jestli modrou nebo tyrkysovou), původně jsem taky chtěla bílo-modrou kytičku... vždycky jsem si přála kopretiny nebo pomněnky... ale zase mi přijde jestli by ta kytka u těch šatů nezanikla... že nějaká barevná by to rozsvítila...
Odpovědět
Profilova fotka
Jee pomnenky by byli krasne, ja se bojim, aby modra sama osobe nebyla mdla, samozrejme zalezi jak syta modra to bude. Skoda je,ze kdyz koukam po dekoraci, organza a vlizelin jsou takove dost blede barvy..Ja bych nejradeji tyrkysovou.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bluejay : ahooj co tady deláááš? pojd k náám:-D :-D
Odpovědět
bluejay: jj, ty modré dekorace... jsou hodně světlé... takové nevýrazné... nebo pak je jen tmavě modrá.. a to se mi zase nelíbí... ta tyrkysová je takový zlatý střed... ale taky hodně záleží na odstínu... někdy je pěkná a jindy je taková moc do zelena, taková už pro mě nepěkná... líbila by se mi i taková nebeská modrá (nebo jak to nazvat)
Odpovědět
bluejay: Pomněnky se mi hodně líbí... vždycky se mi vybaví film s Funesem - Pošetilost mocných, jestli ho znáš :-D :-D :-D Při tom se vždycky pobavím...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my máme také modro-bílou svatbu, modrá je prostě úžasná, nastávajícímu se líbí a já jsem nadšená - v albíčku vše podstatné najdete,ale je fakt, že třeba bižu sehnat, nebo vymyslet kytku, je docela kumšt..
Odpovědět
Profilova fotka
sonicka: ta kyticka bile ruze a hortenzie vypada prekrasne, ja hortenzie zboznuji :D! hodne stesti na svatbicce uz to mate za chvilku at se vse povede dle vasich predstav!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?