Lososová svatební výzdoba. Máte nápady na dekorace?

Profilova fotka
Milé nevěstinky, našla jsem tu témata na ladění svatby do různých barev, ale přímo lososovou ne (snažila jsem se poctivě, přece jen je to bez vyhledávače trošku obtížnější ;-) ). My máme v plánu mít svatbu v odstínu lososové s prvky zlaté. Sbírám proto inspiraci a případné tipy na nákup, popř. možnosti dekorací. Tak vzhůru do toho :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my taky budeme mit lososovou svatbu, no teda spis merunkovou a kombinujeme to s kremovou. Moc pekny maji svicky v Rossmanu v ty barve. Taky jsem sehnala pro zenicha kravatu v teto barve, taky serpu na stul, vse mi zajistila koordinatorka ze svatebniho salonu.
Odpovědět
To janika7: taky jsem to měla do těchto barviček, a výsledek byl krááásný, jen při dokupování doplňků je těžké trefit odstín, ale nakonec to jakž takž takž vyšlo
Odpovědět
sil tak som sa ti aj ja trosku pohrabala v starych temach a nasla som nieco taketo a priznavam nie je tema priamo lososova ale velmo podobna :-D : http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Anax - jj, tohle téma jsem našla a poctivě přečetla, ale ta oranžová je tam v 99% fakt ta pravá jasná oranžová :-( V každém případě děkuji ;-) A já bych tak rááááda tu jemnou lososovou x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc hezká kravata pro ženicha: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Já jsem chtěla svatbu ladit do oranžové,nakonec nejspíš bude oranžovo-lososovo-krémová.tak snad to bude vypadat hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte my sme mali lososovo-kremovu... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, zlaty ;-) ako to vyzera s tvojou dofcou a ucastou na stretku? dufam, ze vsetko plati :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj inka.....dovolenka na prd mam len par dni,ale na stretko pridem :-D sice max na hodinku,ale pridem! Boze aj u nas je tak horuco ako tu? :-S Ozaj ini kolko nas je????????Mam take male prekvapko... :-x
Odpovědět
Profilova fotka
poslala som ti ip, zlaty... no u nas bolo vcera horuco, bola som sa na dve hodky opalovat, lebo som vedela, ze sa ma pokaslat pocko, aj sa tak presne stalo, dnes bolo sice celkom teplo, aspon tu v ba - okolo 24 stupnov, ale zamracene, trochen aj poprsalo, a zajtra sa ma este ochladit :-|
Odpovědět
Profilova fotka
tu je 36.. :-| ....ked si na kupku,tak je to skvele...ale ked si v praci tak pomooooooooooooooc
Odpovědět
Ahojky, taky bych ráda svatbu do lososova. Kdo plánujete takovou barvu - můžete mi říci, jakou máte vyhlídnutou kytku? Mě se líbí kaly, ale květinářka mě od toho trochu zrazuje - prý jsem na to drobná.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
V6r - já chci orchideje a tvar kytky tento: http://www.beremese.cz/album/view.php... tudíž vlastně přirozeně bez nějakých ozdob, ozdobou bude ten tvar kytice. Ale já jsem 175 cm vysoká.... A myslím, že vkusně udělaná kytice z kal jde komukoliv ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
"lososová" svatba janaapavel • Dnes v 15:11 Ahoj, připravuju svatbu v lososové barvě. Nemáte s tím někdo zkušenost? Budu vděčná za inspiraci. mirasek • Dnes v 15:13 Ahojky, já se vdávám 12.7. a svatbu mám v lososové barvě, takže šaty, výzdoba hostiny, kytky a tak mám lososové...jo a jsem také z Plzně ;-) nemáš půjčené náhodou lososové šaty zn. agnes? ;-) janaapavel • Dnes v 15:20 Šaty mám bílé. Ale kytku a partnera - kromě černého obleku - bych chtěla sladit do lososové. Kde jste kupovali košili a kravatu? Nedaří se mi tenhle komplet sehnat. Když už mají košili, neladí kravata a naopak. Jakou budeš mít kytku? Já zvažuju růže v převislém tvaru. mirasek • Dnes v 15:23 mlj nastávající nebude mít kravatu, košili si nechám ušít lososovou přímo k mým šatům asi vtom salonu odkud ty šaty mám...kytičku budu mít určitě malé lososové a bílé růžičky lucenek • Dnes v 15:31 holky já měla svatbu do lososova ale upřímně ne vše se podařilo v lososové sehnat takže jsem se snažila aby to bylo ton v tonu..hlavně jsem sebou všude nosila losos ubrousky a přiměřovala si na denním světle košili a tak ;-) mirasek • Dnes v 15:33 lusenek: to máš pravdu, vše se chytit nedá
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, taky chystáme lososovou! :-)
Odpovědět
ahoj, my budeme mat marhulovu - merunkovu, takze nieco dost podobne. inak co som pozerala albumu tento rok je akosi oblubena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je to tak, že já bych chtěla lososovou a přítel meruňkovou, naštestí je to opravdu skoro totéž. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme meruňkovou.-)
Odpovědět
Profilova fotka
A máte už něco nakoupený? Já mám pár losolových krepáků na rautové stoly, čtvrtky na jmenovky a ubrousky. Ostatní až na podzim..
Odpovědět
Ahoj holky,taky chystám lososovou svatbu,kytičku budu mít z lososových růží a bílých kal a teď začínám shánět doplňky-lososový tyl,plátky růží a tak. Máte některá už nějaké osvědčené internetové obchody?
Odpovědět
Ahoj nevesticky, ja som mala zeleno-lososovu. Dokonca som planovala aj lososove boticky. Ale nakoniec som mala iba kyticu, nadhernu zeleno-lososovu. Vyzdobu sme mali prevazne zelenu a s doplnkami lososvej. Velmi sa mi pacili kvetiky na mojej torte mala som ich s jedleho papiera a boli uzasne. Myslim ze farba sa velmi hodila. CO sa tyka nakupu dekoracii, tak na ceskom trhu je toho uz celkom dost, takze je s coho vyberat. Ja som mala lososove doplnky - obrusky, perlicky, platky ruzi, stuzky. Nakoniec som mala popolnocne saty tiez losove a aj zenicha som obliekla do losovej kosele ;-). Neviem ci mozem priamo vkladat odkazy na obchody, kde som nakupovala, ale ak by niekto mal zaujem mozem poslat internou postou.
Odpovědět
ahojky, také chystáme lososovou svatbu, i když něco bude určitě meruňkové, ne vše se dá sladit, ale neva :-) janka 161: janko já kupovala lososové stuhy na vizitky, tyl, skřipečky atd. na svatebni-dekorace.cz, a okvětní plátky růží na svatba-e-shop tak se zkus podívat, já jsem maximálně spokojená ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, obnovuji diskuzi - jaká barva se nejvíc hodí k lososové? Napadla mě zelenkavá - aby to nebylo tak jednotvárné :)
Odpovědět
Profilova fotka
maroussia a co povies na bordovu ako doplnkovu - vyraznu?
Odpovědět
ianitka - já bych si to představovala spíš jemňější...
Odpovědět
Profilova fotka
este ma napadla strieborna, ale aj zelenkava moze byt fajn
Odpovědět
Hmmm, ta stříbrná zní dobře :) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
taky mame losovou doplnenou bilou( kremovou) a doplnenou zelenou a stribrnou, decentni a hezke...urcite bych ji nedoladovala zlatou ;-)
Odpovědět
ahoj, taky máme lososovou ikdyž něco je i meruňkové a bílou :-) ale težko se to shání v jednom odstínu...
Odpovědět
Profilova fotka
sarka: libi se mi i lila ale zda se mi to na duben kdy mame svatbu tmave, preci je to cas jara a lososova mi prisla jako takova vesela :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?