Lesní svatba

Profilova fotka
Ahoj devcata,jdu si pro radu. Svatbu budeme mit v krasne hajence uprostred lesa,vse ze dreva tak jsme to pojali,ze to bude lesni svatba. Takze barvy zelena,hneda,popripade kremova proste ty prirodni ale na me to jsou moc studeme barvy chtela bych to nejakou rozbit ale aby to vypadalo pekne ne jak pest na oko :D napada me svetle oranzova. Co myslite ? Mate zkusenost a pochlubite se fotkama? Internetove inspirace jsem uz prosla snad vsechny,diky :)
Odpovědět
Taky teprv planuju, takze vl. fotky nemam. Na svatbu v lete bych pridala svetlunkou barvu ( za me zluta treba, ale to je proto, ze se mi oranzova barva nelibi :-D pokud ji mas rada, tak klidne dej oranzovou). Nebo svetle ruzova, mozna spis pudrova, zadna "rvava hot pink".Anebo (i kdyz spis ke konci leta, na podzim) se mi do lesa libi i marsala-tm.vinova.
Odpovědět
Nevím jak bude působit v přírodě oranžová... Chce to najít nějaká fotky pro inspiraci.- Mě do té tvé kombinace barev hned napadla ta světle růžová / pudrová :)
Odpovědět
@valinka321 Ahoj :) môžem sa na inšpiráciu spýtať, v akej hájenke to budete mať? Zháňam tiež niečo na ten štýl v obklopení lesom. Ďakujem!
Odpovědět
Profilova fotka
@valinka321 :Dobrý den , hodně záleží na místě a vnitřku interiéru.Pozor na tmavé prostory ,či naopak příliš světlé.Do prostředí lesa a přírody bych volila přírodní dekorace ,ale jak již jsem uvedla viz nahoře ,záleží i na prostoru. U tmavých prostorů opatrně s tm.červenou ,mohlo by to být hodně tmavé a to samé platí i u příliš světlého prostoru.. Lépe bych Vám mohla poradit ,když bych viděla fotky prostoru. Přeji příjemný zbytek dne. Bára S.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkahk Hájenka Chrudim,rabštejnská lhota :) je to tam opravdu krasne. Vedle hned oblouk pro obrad dreveny,zahradka je napul zastresena napul ne,takze se da sedet i venku kdyby začalo prset a pokoje taky drevene postele,skrine. Sama koukni :)
Odpovědět
Najdi si svatební album uživatelky challidona, ta měla moooc pěknou lesní svatbu, určitě pěkná inspirace :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jedna lesní svatba pro inspiraci: http://gonzalobell.cz/portfolios/niko...
Odpovědět
My měli svatbu u lesa, měli jsme jen barvy, které píšeš a smutné mi to nepřišlo http://www.beremese.cz/blog/valentova...
Odpovědět
Profilova fotka
@valentovakacka vidim ze tam mate cervenou barvu v kytici i ve vlasech takze jste to taky rozbili nejakou barvou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
K hnědé a zelené by byla fajn pudrova nebo svetle růžová. 😊
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?