Látkové ubrousky, kde seženu?

Ahoj, chtela jsem se zeptat zda nevite kde sehnat latkove ubrousky. Zkousela jsem internet, ale vsude mi vyjely nejake silene drahe a zdobene. Ja mam predstavu o klasickych bilych:) Diky moc
Odpovědět
1
2
a co kompromis mezi látkou a papírem-ubrousky dunicel
Odpovědět
@pajiji No prave, to uz je kompromis:) Ja bych prvne zkusila opravdu ty latkove...a kdyz nic, tak nic...ale mrzelo by mne, kdybych vedela, ze jsem pro to neudelala maximum, jako treba napsat na beremko:)
Odpovědět
Zajed si do gastro vekoobchodu Swing (Praha,Brno). Prodají ti je i bez registrace. Je to paradox - ubrousek 40x40 stojí cca 10,-Kc bez daně - skoro stejně jako papírové.
Odpovědět
@flo7475 diky moc, zni to velmi dobre! akorat jsem to ted zkousela hledat a nic nemuzu najit...nahodou nevis adresu? Budeme ted za par dni v Praze, tak bychom se tam sjeli podivat...diky moc
Odpovědět
@flo7475 Tak uz jsem to nasla...hledala jsem to jako SWING, ale jmenuje to se pravdepodobne SVING :) Protoze tohle je v Praze a ty ubrousky maji, perfektni...dik moc za informaci:)
Odpovědět
My máme v nabídce pololátkové ubrousky, tzv. AIRLAID o rozměru 40x40 cm a v bílé barvě máme buďto čistě bílé, viz. odkaz http://www.beremese.cz/shops/bryndaky... (cena 2,30 Kč/ks) nebo se vzorem, viz. odkaz http://www.beremese.cz/shops/bryndaky... (cena 4,82 Kč/ks) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my máme v půjčovně látkové ubrousky 40x40 cm obvykle zašleme do středy před svatbou a vy je v pondělí po svatbě (neperete, použité) zašlete zpět. Cca 100 ks Pěkný den, J. Kožíšková
Odpovědět
@nejkrasnejsisvatba mohu se zeptat na blizsi informace? Cenu, fotku ap...klidne i do zpravy. Zni to zajimave.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud by jsi měla zájem rádi ti ubrousky zapůjčím - pokud se jedná o bílou barvu, či zlatou, červenou - cena je 10kč/ks je to včetně vyprání. Vyzvednutí možné na Praze 5 - Velká Chuchle. Jedná se o 100% bavlnu, případně žakár. foto: http://www.maxiservice.cz/gal/galkab/...
Odpovědět
@nejkrasnejsisvatba Prosím nejen do zprávy, mně to zajímá taktéž. Nicméně jsem se dívala na ten Sving, je to v Malešicích a v Modřanech a cena je teda suprová! Díky moc za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ubrousky stojí v půjčovně 10,- vracejí se použité, nic neperete, mohu poslat jeden na zkoušku k "osahání v reálu" a pak mi jej pošlete nazpět, aby jste nepůjčovala zajice v pytli ;o))
Odpovědět
@nejkrasnejsisvatba no nevím, kde jste vzala těch 10 Kč, ale já jsem na Vašich stránkách našla 25 Kč :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme ubrousky Dunilin různé barvy. Jedná se o luxusní ubrousek, který je vyroben z materiálu, který připomíná látku. Prodáváme na balení 12 kusů a 1 kus vychází 7-8 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@rettii Dobrý den, zasílám odkaz na sekci půjčovny, ubrousky v půjčovně jsou opravdu za 10,.- :-) http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/291...
Odpovědět
@nejkrasnejsisvatba na svatebni-denik máte stejné v půjčovně za 25 Kč, komické...
Odpovědět
Profilova fotka
@rettii tento eshop s agenturou je momentálně v převodu na jiný subjekt a chtějí ponechat vše nastavené s cenami minulých let. Proto jsem Vám nabízela cenu 10,- a odkaz z eshopu nejkrasnější svatby, který si ponechám.
Odpovědět
@zero_obaly Dobrý den, dá se ten pololátkový ubrousek složit do ruličky (a obvázat stužkou) a drží tvar nebo je na to příliš měkký (moc papírový). Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ubrousky airlaid i duni (imitace látky ) se dají krásně smotat do ruličky a ovázat stuhou, drží dobře.
Odpovědět
A co si je ušít? Ustřihnout kus látky a obšít/zahnout okraje na stroji je otázka pár minut, zvládne to i absolutní nešika. Navíc bavlněné plátno stojí pár korun (klasicky v obchodě rozhodně do 100,- za metr, šířka bývá většinou cca 150 cm = 6 ubrousků). V IKEA stojí třeba metr látky šířky 140 cm 59,- a to už jsi na necelých 10,- za ubrousek. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
@ladie No to mne napadlo taky, akorat nemam stroj a uz vubec nejsem nijak zrucna...taky takhle usit 100 ks je pekna makacka:) Zkusim se poptat v rodine a uvidim... Myslis, ze ta latka z ikea je v pohode?
Odpovědět
@kapacita podle mě jo. Navíc tam budou mít určitě i jiné, třeba pevnější :-) Nebo se stačí podívat do obchodu s látkama. Tyhle obyč jednobarevné látky stojí fakt pár korun. No, ale ušiješ ubrousky a po svatbě je prodáš ještě za vyšší cenu, než by tě stálo je ušít ;-) :-D
Odpovědět
@ladie jako mne to taky napadlo to pote prodat, ale ja se znam...a do toho bydlime v zahranici, takze pres vsechny ty komplikace bych se na to cele vykaslala a pritel mi rovnou rikal, ze jestli je budeme kupovat, tak je pak dame treba svatebnim koordinatorum...takze dilema, proste chci jit asi tou nejjednodussi cestou, ono pujcovne za 10 Kc je taky docela dobra cena a bez prace...uvidime, uvidime....vecer to proberu s pritelem:)
Odpovědět
@nejkrasnejsisvatba Dobry den, psala jsem vam zpravu, ale zatim jsem nedostala odpoved, tak to zkusim i do diskuse. Planujeme svatbu o 100 hostech, mozna i trochu vice. Predpokladam, ze ubrousky bud zasilate postou nebo se jedna o osobni vyzvednuti v Brne. V Pripade zaslani, kolik dela orientacne cena? Jeste to proberu s pritelem a dala bych vam vedet, zda bychom meli i zajem o zaslani ubrousku na ukazku. Nezijeme sice v CR, ale prave pristi 2 tydny bych se mela v CR vyskytovat, takze bych to rada stihla zaridit. Jinak nas termin svatby je 20.9.2014. Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, je to tak minutka co jsem odpovídala :-) myslím, že jsme si psaly současně ;o) už by jste ji měla mít ve schránce. Jolana
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zabaleno, ubrousek, stuha na omotaní na zkoušku a jeden kroužek se štrasovou broží taky na zkoušku různých variant zdobení. Děkuji za poslanou adresu a já už musím běžet na poštu ;-) J.
Odpovědět
@smejkynka Dobrý den, s ubrouskem se dá krásně manipulovat, složit do ruličky i ovázat mašličkou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@kapacita ja objednavala tam.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
OBNOVUJI DISKUZI sháním tmavě modré textilní ubrousky - nemáte mněkdo tip, kde je sehnat. SVING jsem se dívala, ale mají jiné barvy. Dívala jsem se i na nejkrasnejsi-svatba.cz, jak tu prezentovali, ale tam mají jen bílé. Už jsem přemýšlela, že si je ušiji sama, ale nevím z jaké látky. Nemáte případně někdo tip z čeho je ušít? Napadla mě 100% bavlna, ale nic dalšího. Něco za rozumnou cenu.
Odpovědět
@krobinka u nás seženete jak modré, tak tyrkysové pololátkové ubrousky, tzv. Airlaid, viz. naše album http://www.beremese.cz/catalog/vendor... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zero_obaly děkuji, ale chtěla jsem pouze textilní. Papírové ani napůl se mi nelíbí. I tak díky za nabídku
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?