Látka na zakrytí konstrukce party stanu

Ráda bych na svatbě zakryla docela nevzhlednou konstrukci party stanu látkou, ale na místě svatby ji nemají. Nemáte zkušenosti, jaká látka se na to používá? A jak se tomu vlastně říká? Případně kde a cca za kolik se dá sehnat? Viděly jste to někde v ČR na svatbě nebo se to u nás spíš neřeší? (Viděla jsem to hlavně na zahr. svatbách). Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
A co zkusit použít bílou netkanou textilii? Určitě vyjde mnohem levněji než látka. Mají ji v každém hobby marketu a po použití ji ještě můžete využít na zahradě (máte-li)
Odpovědět
S netkanou textilii opatrně, větsinou to vypada proste hrozne.
Odpovědět
@kacenkakaca ta netkaná textilie mi přijde jako docela dobrý nápad. Proč by to mělo vypadat hrozně? Je to moc průhledné? Někde jste to v reálu viděla podobně použité? Diky
Odpovědět
@bride2012 Ano, viděla... na zahonech, samozrejme. Oproti tomu je i organza a polyesterový satén luxusní latka...
Odpovědět
Profilova fotka
Neviděla jsem to přímo dělané v party stanu ,ale na zámku v Chalupkách to mají nad tanečním parketem a je to nádhera...
Odpovědět
Profilova fotka
My používali k zakrytí netkanou textili a bylo to super ;-)
Odpovědět
@sajmonek77 a neměla byste to náhodou na fotce?
Odpovědět
@bride2012 máte pravdu, že se u nás moc nepoužívá. Protože je potřeba i podlaha a to je dohromady docela drahé. Pamatujte na zemní vlhkost. Podle druhu látky se může z nádherného baldachýnu stát nevzhledný kus látky. Osobně jsme uvažovali o zařazení baldachýnu do naši nabídky, ale nedovedu si přestavit jak zajistit nádhernou čistotu , když nedokážete ovlivnit kuřáky atd.
Odpovědět
Pokud chcete řasenou látku jako je na foto, tak si na to raději najměte nějakou firmu. Pravidelně řasit jakýkoliv materiál někde vysoko nad hlavou je práce pro akrobata. Nebo aspoň pro profesionála. Nehledě na množství té látky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?