Kytice na stul

Ahoj, prosim Vas, jak jste to meli s kytkama, výzdobou na stul? Nechávali jste si kytice vázat, nebo jste si rekli o par stonku toho a toho a dali si to dohromady na miste? Děkuji za info:)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje květinářka mi poslala květiny na dekoraci v přepravkách spolu s písemným návodem. Na email mi pak poslala fotky, jak by aranžmá mohlo vypadat. Normálně to chtěla dělat ona, ale jelikož svatba byla víc než 150km od Prahy, tak jsme to vyřešily tímto způsobem. Květiny také mohla už navázat (za stejnou cenu), ale jelikož jsem neměla stejné vázičky (jiný průměr hrdla), tak to nemělo smysl. BTW, stejně se to pak ve svatební den aranžovalo podle oka, protože připojení k internetu bylo nula a já ty fotky viděla až dva dny po :-D
Odpovědět
Ja měla květiny od Svazek, holky přijely ráno, vše připravily, perfektní spolupráce :)
Odpovědět
Já jsem měla malé květ.dekorace naaranžované do obřích sklenic a jen jsem převezla a postavila, hotovo... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu mit zeleno zlutou dekoraci stolu a kvetiny jen jednoduche. Nakoupim si v Ikea stejne vazicky a do kazde dam jeden zluty tulipan. V vazickach budou gelove kulicky.
Odpovědět
my měli slunečnice naaranžované v květináčích (zapíchnuté v takové té zelené pěně), svědek je pak jen ráno vyzvednul a rozmístil na stoly - rychlé a elegantní řešení :-)
Odpovědět
Děkuji:) asi si je nenecham vazat a naaranzuju si je sama
Odpovědět
Prosim vas, jeste, zdobil ste někdo uz den předem? Myslim kvetiny do váz na stůl? Nebo az rano v ten den?
Odpovědět
Ja si kytky natrhala na louce plus mi tchyne privezla snad vsechny kvetiny ze sve zahradky :-D. Zbytek byly bylinky v kvetinaci, vypadaly skvele a navic byly jedle :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme objednali volne kvetiny v kvetinarstvi a vazalo nas asi 5 na miste 😀
Odpovědět
@mikoi to je super, bohuzel ja mam na zahrade kyticek jen par:D
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste jsme k tomu natrhali rebricek a mrkev, co roste ted na loukach 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@patrickc ja to udelam den dopredu. I kdyz mozna si jen nachystam dopredu vazy s tim gelem a rano v den obradu budu stejne vyzvedavat svoji kytku ,tak vyzvednu i tulipany a pujdu je nasazet do vaz. Ono taky zalezi na podminkach. My mame hostinu ve meste kde bydlime, takze se nejak nezdrzim a obrad je az ve 13 hod, takze casu bude.
Odpovědět
Článek se načítá
@mona1986 my mame take obrad ve 13:00 a ja se tedy obavam abych to stihla a nestresovala se ze to nestihnu. ..na miste budu od 9:00...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak si to nazdobte den dopredu. Cerstve kvetiny vydrzi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Prosím můžu se zeptat, kdo někdy aranžoval zapichováním do zeleného Florexu, musí se kytky zpevnit drátkem, nebo stačí zapíchnout a drží to? Nějak seříznout do špičky asi, že...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?