Kvetiny z aliexpress

Ahoj nevesty, prosim, objednavala jste nektera umele kvetiny z aliexpress? Byly jste spokojene? Muzete prosim pridat odkaz na ali, kde jste je koupily a realnou fotku? Moc dekuji :-)
Odpovědět
Ahoj, já kupovala od těchto prodejců pivoňky a jsem moc spokojená, vypadají nádherně. :-) Ještě mám objednané jiné květiny, ale ty ještě nedorazily. https://www.aliexpress.com/item/2-flo... https://www.aliexpress.com/item/Mei-L...
Odpovědět
@digi94 ty jsou nadherne :-). A kolik jich je v te jedne kyticce za tu cenu? A jak dlouho jsi cekala? Zatim jsme objednavali jen obleceni pro syna, tak cekam az prijde, ze bych pak zas neco objednala, ale zas aby mi to prislo vcas.
Odpovědět
@ellabel díky, v kytici na fotce jich je 9. Jinak každý kus má vždy 1 hlavní květ + 1 poupě. :-) Už si dobu čekání přesně nepamatuju, ale určitě to bylo do měsíce doma. :-) Jinak se Ali neboj, dnes mi odtamtud přišly i svatební šaty a jsem naprosto spokojená. Chce to akorát pohlídat si hodnocení prodejců + hodnocení konkrétního produktu. ;-)
Odpovědět
@digi94 super. Asi jdu do nich, pripadne kouknu po jinych. Chci kvetiny na stoly, sama budu mit ruze a frezie, tak nevim jestli by mohly byt tyhle? Ale prijde mi skoda dat za rezane spoustu penez a pak je vyhodit, kdyz tyhle nadelaji stejnou paradu a jeste mi zustanou :-).
Odpovědět
@ellabel růží je na Ali mraky, ale s těmi nemám zkušenost. :-) Frézie jsem nehledala, ale mám objednané ještě eustomy a gardenie do věnečku, což nejsou tak známé květiny, takže si myslím, že budou i frézie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellabel Ahoj, ja som objednávala z Ali ruže a sú veľmi krááásne, prišli asi do mesiaca :) tu je link: https://www.aliexpress.com/item/11-Co... Z ruží som robila tento veniec
Odpovědět
Profilova fotka
@ellabel sú to tie veľké, ale malé mám tiež z ali :) tu sú linky: https://www.aliexpress.com/item/12pcs... a tieto sú s tylom: https://www.aliexpress.com/item/10PCS...
Odpovědět
@digi94 ahoj, muzes dat prosim odkaz na saty? Take chci objednat, tak sbiram odkazy osvedcene :-)
Odpovědět
@lobella není problém....:-) Určitě můžu tohoto prodejce doporučit, je sice dražší, ale vyplatilo se mi to. Šaty mám na míru, jsou naprosto stejné jako na obrázku a skvěle komunikoval (se vším poradil, ujišťoval se, jak co chci atd). Do měsíce byly doma i s ušitím. V pátek přidám reálnou fotku do mého fotoblogu. :-) https://www.aliexpress.com/item/Lace-...
Odpovědět
Dekuju vsem za reakce :-). A mela jste nebo budete mit nektera umele kvetiny na svatebni tabuli?
Odpovědět
@digi94 prosim, jak je to s tim postovnym? Pisou free shiping, ale kdyz dam vic jak 3 kusy, skace mi tam uz postovne. A jeste jsem nekde slysela, ze kdyz je to nad 20 dolaru, plati se clo? Diky
Odpovědět
@ellabel je to free shiping (tzn. poštovné se neplatí)... Zkoušela jsem to doma a žádné poštovné mi tam ani při více kusech nenaskočilo, pouze se mění celková suma za květiny. :-) Cla a DPH se neboj, ještě se mi nestalo, že bych něco platila navíc a to kupuju i hodně drahé věci (např. mobil nebo ty svatební šaty). Oni na balíček napíšou nižší cenu nebo že je to dárek. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
U tehlech https://m.aliexpress.com/s/item/32686... tam skace od 4 kusu postovne. Zrovna nakove krasne, ale zkusim jine :-). Diky. Takze 60 dolaru v pohode? Nebude to nikdo resit?
Odpovědět
@ellabel No jo, máš pravdu... Tak bych tu objednávku udělala víckrát, ale po třech kusech, aby nebylo to poštovné. :-) Jinak si myslím, že 60 doláčů je v poho, samozřejmě stát se může cokoliv, ale nikdy mi nic nechytli a to objednávám téměř denně hromadu věcí na svatbu. :-D
Odpovědět
@digi94 tak ja to nejak vymyslim. Radsi asi objednam navickrat. Diky moc za rady :-)
Odpovědět
@digi94 jeste se asi hloupe zeptam, kdyz chci pro jistotu objednat zbozi navickrat kvuli dph, staci kdyz to objednam treba dnes a druhou objednavku udelam zitra?
Odpovědět
@ellabel ano, myslím, že by to mělo stačit :-)
Odpovědět
@digi94 diky moc :-)
Odpovědět
Tak se musim pochlubit. Dnes mi prisly ruze z Ali a jsem z nich nadsena :-)
Odpovědět
@digi94 můžu poprosit o odkaz na svatební šaty z Ali? Děkuji Odkaz už tu je, omlouvám se.
Odpovědět
@digi94 Ahoj, tak máš se DPH a Clem štěstí, Mě svatebky teda chytly, tak jsem musela za vyřízení platit, naštěstí jen DPH. Jinak doporučuji se domluvit s prodejcem, at na popis nepíše šaty. Celníci jdou extra po elekrtronice a šatech, zejména večerních a svatebních ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?