Květiny na svatebním stole, lepší umělé nebo živé?

Profilova fotka
Ahojky, chtela jsem se zeptat, jestli je lepsi vyzdoba stolu z umelych, nebo zivych kvetu? Mylim treba kvetinove svicinky, a takove ruzne drobnosti. Vice ve fotkach..:) Chtela bych mit dekoraci s Brectanem (Zeleno, Champagne). Mate s tim nekdo zkusenosti? Dekuju.. ;-)
Odpovědět
@matery za mě určitě živé! Je to sice finančně náročnější, ale osobně si nedokážu představit, že bych si na svatební stůl dala umělé květiny (je fakt, že dneska je umějí už udělat dobře, narozdíl od těch, když to začínalo, ale beztak je to pořád poznat!).Živá květina je prostě živá květina ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslim..jen vubec nemam tuseni kolik ? Myslim na svatebni stul..Ma nas byt kolem 60ti..a nemam predstavu o velikosti vyzdoby ani cene. Problem je, ze jsem v zahranici a nemuzu si to okouknot osobne a podlefotek je to na nic..budu to muset nejak vymyslet..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Existují květiny, které jsou sice umělé a finančně méně náročné, ale jsou opravdu krásné...ty bych brala, jen nevím, zda se dají v Čr sehnat. Většinou jsou z hedvábí. Ale je pravda, že živá květina je živá květina, krásně voní a vůbec...:-)
Odpovědět
@matery my jsme měli při 26 lidech (klasické "téčko" 6 lidí v čele, 10 po stranách) 5 květináčků s živými květinami (ale ne řezanými, klasické zasazené chryzantémy) a bohatě to stačilo.. 2 květináčky v čele, 3 po stranách.. Je fajn, si uvědomit, že každý člověk okolo sebe potřebuje cca 1 metr místa, aby se mu pohodlně sedělo a jedlo.. podle toho případně odhadnete délku tabule a líp se vám budou rozmisťovat jednotlivé prvky výzdoby ;-) ale jinak spíš zastávám názor, že méně je více, když už :-) Nějakou větší dekoraci bych například umístila ob 3 / 4 lidi.. podle velikosti té květiny.. řekla bych, že čím větší, tím delší rozestup.. anebo případně, pokud se ti líbí břečťan, tak bych využila těch jeho šlahounů a jen bych ho klasicky dala doprostřed stolu (pokud budete mít dlouhou tabuli), aby třeba dvěma šlahounama vedle sebe hezky pokryl ten střed stolu :-) Jo a P.S. na ty svícínky bacha, aby nebyly moc rozměrné a lidi na sebe mohli vidět a bez problémů komunikovat ;-)
Odpovědět
souhlasim, živá květina je živá květina, neumím si představit na svatbě umělé - my meli k obedu 60 lidi - do cela stolu jsme nedavali nic - tak byli vazy na moji kytku a kazda maminka mela vazicku na svoji kyticku, plus dort, takze tam toho bylo az az a po stranach na kazdou stranu 2 kosicky - tj. celkem ctyri - na teto fotce je to celkem blbe videt - ne kulate, ale podlouhle - ono je na tom stole fakt plno veci - kolacky, cukrovi, slane, ruzne sklenicky -chtela jsem svicny, ale nakonec se tam nevesly :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju holky, kazdopadne taky zastavam nazor, ze mene je nekdy vice. Jenze tak nejak chytam svatebi horecku.:D :D A vsechy ty vec jsou tak krasne, ze bych je brala vsema 10ti:)
Odpovědět
@matery jooo, to znám :-D nicméně, u mně to bylo tak, že se to postupem času, jak jsem nacházela víc a víc inspirace, tak jsem si vytřídila, co ano, a co už ne a fakt jsem toho z těch inspiračních fotek, co by mohlo být, hodně vyházela.. a myslím, že takhle si to ujasní většina nevěst ;-) takže neboj, určitě najdeš i v těch kyticích přesně to, co bude to "pravé" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matery přeci jen živé jsou podle mě hezčí na stole , dělá to ten správný dojem a působí to velmi elegantně , za mě živé .. umělé můžeš použít např. na auto ,... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?