Kvetiny na svatebni tabuli

Ahoj, zrovna resim, jak to udelat s kvetinovou vyzdobou na stoly. Budeme mit obrad a hostinu jen v kruhu nejblizsich (cca 17 lidi) a odpoledne pravdepodobne bude raut pro zbytek rodiny (dalsich cca 30 lidi). Puvodne jsem myslela, ze bych zadne jine kvetiny neobjednavala a daly by se na stoly nase kvetiny, tj. moje, maminek, svedkyne, babicek - dohromady 7 kvetin, coz by stacilo. Dela se to tak? Nebo kam se davaji tyto kvetiny, kdyz jsou na stolech jine? Ale zas kdyz pak bude raut, tak by jich bylo malo. Jak jste to mely nebo budete mit vy?
Odpovědět
My tiež máme pomerne minimalistickú svadbu, žiadne veľké stresy s výzdobou si nerobím, pretože miesto je krásne samé osebe. Floristke plánujem dať urobiť kyticu pre mňa, maminky, náramok pre svedkyňu a korsáž pre ženícha..a zvyšok výzdoby chcem poriešiť vlastnými kvetmi, plánujem zasadiť dhalie, chrpu, čechravu, měsíček, aksamitníky...z toho chcem urobiť kytičky v lúčnom štýle :) plus vysoké sviečky k tomu :)
Odpovědět
@lenkahk tak my budem mit hostinu u nas na zahrade, ale bohuzel zadne vlastni kyticky zatim nepestuju, takze se potrebuju domluvit v kvetince co a jak. Jediny, kdo ma kvetiny na zahradce je babicka, ale ta nema zadne ruzove :-).
Odpovědět
Myslím, že je úplně jedno ja "se to dělá" ;-) Nevýhoda toho, že použijete svoje kytky je ta, že když přidete ke stolům, tak ten první pohled nebude na už nazdobenou tabuli kytkami. Jedině že byste s nimi nejdřív někoho poslali...možná už je to mic složité. My měli jednu vazbu na stůl, která byla na stole u obřadu a chtěli jsme ji převézt na hostinu. Jenže aktivní kamarádi ji odvezli z obřadu spolu s dalšími věcmi :-D Na vázy pro mojí a máminu kytku (taky jsem je chtěla dát na stůl) v restauraci zapomněli :-D Nakonec moje by tam stejně nešla dát, protože byla převislá, to mi nedošlo... Takže byly někde vedle na baru. A vůbec mi to nevadilo, stejně by na stolech asi jen překážely (jako hlaví ozdobný prvek tabule jsme měli dort) Jen jsme měli po stolech položené svazečky buxusu a levandule.
Odpovědět
@ellabel ja mela tyhle kvetiny na svatebni tabuli udelane od floristky mela jsem 9 vazicek
Odpovědět
@monikcka to je hezke. Ja bych chtela jen ruzi a nevestin zavoj.
Odpovědět
@ellabel dekuji :) jo taky muze byt ja mela ruze pivonky frezie a nevestin zavoj ve svatebni kytce takze to floristka doladila i se svatebni tabuli :)
Odpovědět
@monikcka ja budu mit jen ruze a frezie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud budete mít jen 17 lidí, tak vám bude stačit na stoly jen pár kytiček a nemusí to být nijak velkolepé, ale určitě to bude vypadat lépe, než kdyby tam nebylo nic. Já jsem určitě PRO květiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?