Květiny do váz z přírody na přelomu července / srpna

Ahoj, nemáte tip co natrhat do váz na tabuli ve volné přírodě na přelomu července / srpna? Celou výzdobu máme v rustikálním stylu, takže se to k tomu bude i hodit, ale hledala jsem na netu co v té době kvete a nic mě nezaujalo. Původně jsem chtěla mít ve vázách svazky nevěstina závoje, ale když jsme si spočítali že by to vyšlo kolem 2-3000,- celá ta výzdoba tak mi to přijde jako vyhozené peníze. Díky za tipy :)
Odpovědět
Zkus se poptat tady, jen informativne https://www.loukykvet.cz/svatby
Odpovědět
Profilova fotka
@miiiiisha Jsem velkej květinovej (veškerá flora jde nějak mimo mě) antitalent, takže nevím, zda tyhlety věci kvetou i ke konci července - my měli svatbu loni 4.7. Byly tam hortenzie, jakési zahradní kopretiny, no a to malý drobný bílý nevím co je :-D
Odpovědět
Já bych se celkem bála spoléhat na luční kvítí. Jedině kdybych to plánovala už rok dopředu a obhlédla si nějaké místo. Člověk má pocit, jak je všude spousta kytek, ale když potřebuje větší množství a taky kytky rostlé tak, aby to nějak vypadalo, tak zjistí, že toho zas tolik na jednom místě není. Já zrovna koukala po louce u nás na chalupě v Krkonoších (svatbu tam máme v pondělí) a dohromady by toho moc nebylo. Taky je problém to, že luční kytky moc nevydrží, musela bys je jít natrhat v den svatby. A i tak bych na to moc nespoléhala (taky ti někdo může vyhlídnutou louku posekat :-D ) Spíš bych vsadila na venkovské zahradní kytky. Zkus se zamyslet, jestli má někdo z příbuzných a známých zahrádu, ze které by byli ochotni ti kytky nařezat. (nebo je koupit v květináčích. Ale to taky není úplně levná záležitost :-| )
Odpovědět
Profilova fotka
Mám od firmy LoukyKvět i květiny na stůl, zkus se zeptat, ale už v březnu byl problém s termíny :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?