Květinový věneček a květinovy náramek

Profilova fotka
Ahoj holky, máte uložene fotky květinových venecku? Já si nemůžu vybrat... Líbí se mi totiž všechny kytky... Chtěla bych do vlasů věneček ale i do ruky kytku...pak pro maminky a družičky tak květinu na ruku, aby si ji užili celý den...takze asi květiny nemůžou být příliš velké...A taky aby v těch vlasech a na ruce kytky nechcipnuly:-D Fakt nevím tak poraďte prosiiim:)))
Odpovědět
@xyxpetra Mrkni ke mne do alba, mela jsem hodne subtilni venecek z nevestina zavoje. Vydrzel i 35stupnove celodenni vedro :) K nemu muzes hodne snadno dokombinovat jakekoli kvetiny. Drzim palce!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teď dělala zrovna jeden pro nevěstu na zkoušku. Je tam použitý především wax (růžová kvítka), drátovec - stříbrné větvičky a hortenzie modrá. A svatební den určitě vydrží. Pokud byste se i tak obávala, dá se vyrobit umělý věneček. Přidávím foto pro inspiraci. První je živý, druhý umělý.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, květinový věneček v létě je zapotřebí druhově přizpůsobit, aby vydržel celý den pěkný. Je lepší do něj použít například zeleň a drobné kvítky, přikládám foto pro inspiraci. To samé platí i pro náramky. Kdybyste měla zájem o bližší info nebo konzultaci, určitě dejte vědět :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?