Krémové ubrusy k zapůjčení

Ahoj, mohl by mi někdo prosím nabídnout k zapůjčení krémové obdélníkové ubrusy? Popřípadě i hnědou výzdobu. Představovala bych si svatební stůl podobně jako je na přiloženém obrázku. Dále budu shánět krémové potahy na židle (nejlépe spandexové) a hnědé mašle na židle. Mockrát děkuji za nabídky. Zdraví Martina :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme levné svatební dekorace - ubrousky , kamínky, organzy, stuhy, satény, plátky růží atd. - půjčovna dekorací - elastické a saténové potahy na židle, mašle na židle, ubrusy, rautové sukně atd. Více na Svatební doplňky s.r.o.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chválím výběr barev, jsou TOP :)! V naší půjčovně Vám mohu nabídnout krémové saténové potahy na židle a ve stejném odstínu také ubrusy na stoly. Samozřejmě pokud budete potřebovat také rautové sukně na stoly s občerstvením nebo s dary. V dnešní době jsou hodně oblíbené také koktejlové stolky a na ty máme moderní spandexové potahy. Tyto potahy byly použity mimo jiné při návštěvě Richarda Gera v hotelu Thermal při MFF v Karlových Varech :) Každá nevěsta je ráda, když se pak s tímhle chlubí svým hostům a to nás velmi těší :) Tak pokud budete mít zájem o zaslání vzorku zdarma či další info, neváhejte se na mě obrátit. Pod fotkou je odkaz na náš web, kde můžete využít chatovací okno nebo poptávkový formulář. Mějte hezký víkend, Vaše Lucie :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?