Koupím - jutové doplňky, přírodní svatba

Ahoj pokud má někdo k dispozici, odkoupím doplňky na přírodní svatbu. Ideálně běhoun s krajkou a další (lampióny, dřevěné podtácky, ozdobené skleničky, mašle na židle...) Termín svatby srpen 2018. Děkuji na nabídky, Romana H.
@rona17 dobry den, koukněte ke mne do bazarku, jeste mi par veci ze svatby zbylo, meli jsme tez v prirodnim stylu...
Dobrý den, já mám svatbu 16.6.2018 - také přírodní styl - a poté budu věci prodávat. Pokud byste chtěla, můžeme se dohodnout a věci bych vám poslala nebo předala někdy kolem 18tého června :-) K dispozici bude: jutové běhouny 21m, dřevěné kulatiny pod vázičky (větší bříza 16ks, smrk menší 10ks), vázičky s jutou a krajkou, lampiony bílé s LED světýlky 40ks, jutové kapsičky na příbory 34ks, květiny z hedvábného papíru (bílá, lososová, hnědá, laté hnědá, světlá růžová), jutové vývazky s krajkou 60ks, velké svícny (5l lahve od okurek :-) ) s bílou mašlí 15ks, zdobení na židle - bílý tyl nebo organza.
@motojitex Dobrý den, pokud by neměla zakladatelka zájem, tak bych pak ráda taky viděla foto a cenu za komplet.. diky :)
Profilova fotka
Ahoj, fórum u nás neslúži na inzerciu, diskusiu ti uzamykám. Skús pozrieť v bazári, všetky nevesty z beremese, ktoré niečo predávajú, majú zverejnený svoj inzerát v bazári. V bazári je aj vyhľadávanie, takže podľa výrazu určite nájdeš, čo hľadáš :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?