Kombinace barev na svatbu?

Profilova fotka
Ahojte. Prosím o nějaké nápady jak by se daly zkombinovat 2 nebo 3 barvy do sladění svatby. Určitě bych volila bílou jako podklad. Říkala jsem si fialovou nebo fuchsiovou, ale zdá se mi že to mají všichni. Mohla bych poprosit o návrhy? :) :-)
Odpovědět
1
2
@kristynaks Jojo, fialových je neskutečně moc.... Bílá -zlatá -hnědá , mint-růžová. My budeme mít bílo-tyrkysovou.
Odpovědět
tyrkysovo-hnědá, žluto-zelená, světle-tmavě modrá, bílá+červené puntíky+červená... je toho spousta, spíš najdi barvy na věcech kolem sebe a přikládej k sobě ať vidíš co se ti zamlouvá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za typy :) kamaradky mi i radily ze je to dobre i dat podle toho jake budou kvetiny ve vyzdobe.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme laděno do bílo-modré jsou to naše oblíbené barvy :)
Odpovědět
Pudrová růžová + zlatá/stříbrná, černobílé pruhy + sytě růžová + zlaté detaily, bledě modrá + bílá + béžová, meruňková + bledě modrá, šedá + tmavě modrá... Pokud máte ráda fialovou, zvolte odstín lila - není to tak obvyklé a dá se to krásně zkombinovat. Nebo tu fialovou či fuchsiovou dolaďte nějakou originální barvou, ať to není tak tuctové... :) Záleží hodně na tom, jaký jste vy a partner typ, co je pro Vás charakteristické a vystihuje to vaši osobnost. Taky roční období může hrát roli - na jaro se více hodí pastelové barvy (mentolová, pudrové odstíny růžové nebo béžové, světle žlutá, zelená), na léto výraznější (fuchsiová, sytě růžová, tmavě modrá), na podzim zemité (tmavě zelená, vínová, hnědá, oranžová, hořčicově žlutá) a na zimu samozřejmě ledové (modrá ve všech studených odstínech, bílá, stříbrná, šedá). Mrkněte na pinterest, tam je inspirace až až... Nebo zkuste popřemýšlet, do jakého stylu chcete svatbu ladit - více elegantní? Nebo svatba ve stodole v rustikálním stylu? Zahradní party? Velká společenská událost? Určete si hlavní směr a podle toho zvolte barvy... Dbejte také na prostory, ve kterých se bude svatební hostina odehrávat. Uf, to jsem se rozepsala... Snad vám to pomůže, podle tohoto "postupu" jsme vybírali i my. Hlavní by pro vás měl být ale "ten správný pocit", my máme svatbu na jaře a barvy máme všelijaké, jen ne jarní... :)
Odpovědět
Ja budu urcite kombinovat vic barev (anebo odstinu) nez jen bilou a nejakou jednu barvu, protoze mi to prijde strasne tvrde a na silu. Ale to je muj osobni nazor, jinym holkam se to zas naopak libi ;-) Mne se momentalne libi kombinace marsala & modra & horcicova nebo bila & svetle ruzova & mint (a mozna i blede modra). Zkus omrknout par alb (hlavne inspirace) tu nebo na pinterestu, urcite najdes kombinaci, co se Ti bude libit! Krasne planovani preju!
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 To jste me velice nalakala na mint-ruzova. To je velice krasna a jemna kombinace :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lulu_84 Dekuji :-) Jak uz jsem psala pred malou chvili, mint a ruzova velice pekna kombinace. Tedy jeste zkombinovat kvetiny
Odpovědět
Profilova fotka
jak uz jsem psala v jiny diskuzi, zalezi taky na miste,rocnim obdobi...mne se libi pastelovy barvy na leto, treba merunkova, svetle ruzova, bezova atd,vyrazny jako vinova atd na zimu. Ale dulezitejsi mi prijde ridit se mistem, protoze ne vsude se hodi vse...
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova Moc vam dekuji :-) to by ani clovek nerekl jaka je prace jen vymyslet barvy na sladeni...
Odpovědět
@kristynaks Výsledek ale pak stojí za to! Myslím, že se vyplatí barvy a celkový styl svatby pořádně promyslet, ucelit a dát tomu nějakou "štábní kultůru". A nebojte, jak vyberete barvy, další vymýšlení půjde samo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam bilo-sedou zaklad, doplnky staroruzova, ruzova a nekolik odstinu mintu 😉
Odpovědět
Článek se načítá
@kristynaks Pěkné by byly růžové pivoňky a třebas mint stuha na stonky. Jde toho vymyslet spousta a florista poradí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vykašli se na to co mají nebo nemají ostatní a vyber takové barvičky, které se vám s přítelem líbí!!
Odpovědět
@iviiiii Tazatelka se ptala na naše typy, tak jí je poskytujeme, dle jejího přání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 ja reagovala na to, ze pise, ze by se ji libila fialova, ale ze ji maji vsichni.
Odpovědět
@kristynak Co třeba něco takového?
Odpovědět

Odpovědět
My měli třeba základ bílá + oranžová a žlutá. Bylo to takové veselé, moc se mi to líbilo. Fialové je teď všude spousta, na začátku plánování jsem o ní také uvažovala, ale jsem ráda, že jsem nakonec svolila k této kombinaci (oranžovou si prosadil manžel a tchýně má žlutého brouka-auto, proto jsem využila tuto barvu). :-) Kdyžtak mrkni do fotoalba, mám pár fotek, v bazaru mám také spoustu věcí v této kombinaci na prodej, v případě zájmu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli vínovou, šedou a takovou pudrovou (starorůžovou, nebo co to bylo za odstín), mrkni mi kdyztak do alba z priprav, myslim ze ty barvy byly moc hezky k sobe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @kristynaks, my jsme měli venkovní letní svatbu v mint-růžovo-meruňkové barvě.
Odpovědět
Profilova fotka
tobě se líbí fialová/fuchsiová a nechceš ji jen proto, že je to častá svatební barva?...podivné...
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli bílo-modrou kombinaci...ale neřešili jsme jakou konkrétní modrou (jestli královksá, nebeská, tyrkysová nebo jaká ještě může být), ale měli jsme prostě bílou a světlou, tmavou a tyrkysovou modrou (všechny dohromady) a bylo to super, působilo to barevně ale zároveň jsme zachovali modro-bílou kombinaci ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda Ano tyto dvě barvy se mi líbí. Chci mít originální svatbu. Jen jsem se vás tady všech zeptala na názor a typy. Nechci dát hned první barvu, která mě napadne jen proto že se mi líbí. Chci aby ta barva měla nějaký smysl. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, posílám trochu inspirace k fialkovo/fuchsiovému ladění :-)
Odpovědět
Volila bych podle typu, tématiky, místa svatby a ročního období, aby to do sebe všechno hezky zapadalo. Já chtěla svatbu v přírodním stylu, tudíž jsem měla dvě základní barvy bílá a hnědá a pro zjemnění jsem zvolila jako třetí doplňkovou světle pastelově růžovou.
Odpovědět
Profilova fotka
@miiiiisha Dekuji za zpravu. A zeptam se vas. Chceme svatbu v lete a na palave. Doporucila byste mi barevne sladeni?
Odpovědět
@kristynaks No tak když se řekne léto a pálava, tak to ve mě evokuje barvy viz tyto paletky... letní, teplé barvičky...
Odpovědět
@kristynaks Ale psala jste na začátku, že by se vám líbila fialová, ale že to má každý...narazila jsem na kombinaci s takovou meruňkovou, lososovou a přijde mi to, že to tu fialovou ozvláštní, osvěží a je to originální :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sestrenka mela fialovou se zlutou a trosku zelene a bylo to moc pekne☺
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?