Kombinace barev

Profilova fotka
Dobrý den nevěsty :-) Chci se zeptat na kombinaci barev. Mám šaty champagne a s přítelem se pořád nemůžeme dohodnout, kterou barvu k tomu vybrat. Chtěli bychom růžovou a nebo fialovou. Ale při procházení forém mi vyvstalo spoustu otázek. Budeme mít svatbu venku, tak nechci až moc šílet. Nemáte náhodou nějaké fotky pro inspiraci?
Odpovědět
Ahoj, v případě champagne barvy bych ji doladila barvou marsala. Není tak křiklavá a ohraná jako růžová, či fialová ;-)
Odpovědět
@rastanik K šampani bych (z tebou nastíněné palety) dala asi malinovou, nebo bordó. Myslím, že jinak by byla hezká šampaň + olivová, či šampaň + námořnická modř.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo mě napadla ještě kombinace s hnědou? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rastanik Já měla ivory šaty a k tomu doplňky krémové, hnědé, přírodní barvy a materiály. Vypadalo to čistě, jemně a slavnostně. Pak jsem měla na převlečení malinové šaty, takže na fotkách krásně vynikly. Viz můj fotoblog :-)
Odpovědět
@rastanik To by také šlo! :-)
Odpovědět
Šampaň + karamel?
Odpovědět
K champagne bych nedávala nic řvavého... My máme ivory (já šaty, přítel košili a motýlka tón v tónu) a líbí se mi k tomu takovéhle tlumenější barvy:
Odpovědět
Profilova fotka
Docela mě udivuje, kolik barevných svateb jsem za poslední dobu viděla. Každý má pocit, že tam musí frknout něco výrazného, zelená, modrá, oranžová a další šílenosti (neříkám, že s decentností to nemůže vypadat dobře, bohužel to, co jsem viděla já, dobře nevypadalo). Přitom jsou tak krásné přírodní barvy :) Hnědá, béžová, světle růžová, ale jen v detailech :) Samozřejmě tím nechci urazit, je to můj názor, můj vkus. Já, ale určitě vím, že bílo-červenou svatbu mít nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí tato kombinace.
Odpovědět
Souhlasím s tím, že křiklavé barvy k bílé mi připadnou taky dost násilné a nelíbí se mi to. V detailech a nenásilně pouze na doplnění to tu bílou příjemně oživí. @tereza1907
Odpovědět
Profilova fotka
Moc všem děkuji za rady, je neuvěřitelný, na čem se dokážeme zaseknout :-D A čím víc o tom přemýšlíme, tím víc různých barevných kombinací nás napadá, ale stále nic konečného :-) ;-)
Odpovědět
Já stále čekám na fotky, takže toho moc neukážu, ale svatbu jsme měli U Vodníka Slámy, vše ve dřevě, krásný park, stromy. Nechtěla jsem žádnou výraznou barvu, stejně jako aechmea, proto jsem zvolila výzdobu bílou stříbrnou....bylo to velmi střídmé, ale zpětně bych dala na stůl víc barvy do květin :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mě by se odstín champagne moc líbil v kombinaci se zelenou - ještě pokud je to přírodní svatba, zelené je všude kolem dost. Nebo druhý příklad a úplný opak - se zlatou.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za všechny typy ... nakonec mám šaty Ivory a to v kombinaci s oranžovou. Takže nakonec úplně něco jiného oproti původnímu plánu :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?