Kolik stuhy a jaké krabičky? Poraďte, prosím!

Ahojky! :-) Jsem bezradná. Potřebuji koupit stuhy na auta, ale vůbec netuším kolik? Nevíte nebo si nepamatujete, kolik se orientačně sdělalo? A jak velké krabičky na výslužku? Máme spis rodinnou svatbu, takže tam bude pár koláčků. Našla jsem 5x5x5cm. Nebudou malé? Všem děkuji
Odpovědět
5*5*5 cm jsou úplně malilinkaté :-( sestra měla tyto: a jsou nízké a ani moc velké, na cca půl kg cukroví (myšleno čajové, malinké, krémové), zajděte do nejbližšího papírnictví a uvidíte ;-) http://www.dreamwedding.cz/obchod/pro...
Odpovědět
@clear301 Já jsem si říkala, že to bude určitě moc malinkaté
Odpovědět
@zdenkaj1992 no to jsou teda pořádně malé krabičky, jako na prstýnek, a jak velké se u vás dělají koláčky? Che to asi se trochu zamyslet než se zeptám , u nás by tam vešel jeden, a než se ztrapňovat takovou výslužkou tak raději žádnou. A co si změřit auto na ty stuhy, odkud kam je chceš? To není stejné (ani auto, ano to odkud si to každý tahá tu stuhu.
Odpovědět
@majanax koukala jsem na eBay a tam všechny byly takové, tak jsem se zeptala. Nepsala jsem, že je mám doma. Sama jsem psala, že jsou asi malé. Je špatné se zeptat??
Odpovědět
Profilova fotka
tak pokud budou jako výslužka lentilky či m&m nebo skitlles, tak jsou velikostně ideál, na klasické svatební koláčky se ale nehodí, tam to chce ty cca 15cm či větší, podle toho, co přesně a jaké velikosti máte. Na auta dle toho, jak je budete zdobit. My zdobili jen veteránku, ve které jsem jela s ženichem. Takže zkuste spočítat auta, rozmyslete kam ty stuhy přijdou (na všechny okýnka? Haubna? Kliky?), bez těchto informací se radit nedá.
Odpovědět
@zdenkaj1992 Stuhy na auto se dávají nejčastěji šířka 1,2 cm a někteří i 2,5 cm a počítá se cca 5 m na 1 auto (klasické V) a u nás koupíte stuhu o délce 25 m, takže to máte tak na 5 aut. A co týče výslužek, tak záleží jak velké budete dávat a buďto to můžete dát na tácek a celofán nebo do krabičky (u nás nejpoužívanější na výslužky je rozměr 18x18 cm s uchem nebo s tím okýnek o rozměru 16,5x11 cm jen nejmenší). 8-)
Odpovědět
@zero_obaly děkuji ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?