Kolik metru organzy na stoly pro 70 lidí v Menine?

Ahoj, naskytla se nam moznost vyhodne koupe organzy na stoly, ale bohuzel nevime zda nam bude 31m stacit. Hostu bude cca 70, stoly do tvaru U, organza nebude rasena, ale jen volne polozena. Je mi jasne ze nejlepsi je si zmerit stoly, ale k tomu budeme mit moznost az koncem mesice a do te doby uz nebude nabidka aktualni. Hledala jsem v diskuzich, ale vsude je spis rasena organza. Pripadne nemel nekdo svatbu/nedelal vyzdobu v obecnim sale v Menine a nevi jak velke jsou tam stoly? Dekuji.
Odpovědět
My budeme mít 60 lidí, stoly taky do U a bylo nám řečeno, že 5 rolí, pokud bychom chtěli řasenou organzu a 3 - 4 role, pokud neřasenou. Jedna role má 9 metrů, takže u neřasené to vychází na 27 - 36 metrů. Máme to tedy na jiném místě, takže stoly můžou být jinak dlouhé, ale snad to pomůže aspoň pro představu :-)
Odpovědět
@luloo Dekuji, to jsem s temi 31m tak nejak v pulce odhadu, takze bud to bude akorat nebo malo:D Kazdopadne mi to pomohlo, radeji ji asi brat nebudem, kdyz to nemam namerene a neni jiste ze by to vyslo. Dekuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?