Kdy dělat svatební výzdobu????Den předem???

Ahoj, řeším dilema kdy vyzdobit hostinu?Chtěla bych si ji zdobit sama dle mého vkusu,věcičky už na to mám(krom stolů- girlandy,svíčky,lucerny,žárovičky apod.)Ptám se holek které si výzdobu dělali sami.Jak dlouho vám to trvalo a zdobily jste si den předem?Chceme svatbu v so ale co když si někdo zamluví svatbu na pátek?Tak to asi trochu nestihám v so ráno...dělá se to v restauracích vůbec?2 svatby pa a so?
Odpovědět
Jo jo dela se to uplne bezne. Kdyz si nekdo zamluvi svatbu na patek tak budete muset zdobit v sobotu rano. Taky si budu vyzdobu delat sama a v restauraci jsem domluvena, ze pokud nebude v patek zadna akce tak muzu v patek po zaviracce. Kdyz akce bude tak bohuzel az rano.
Odpovědět
U mě to byla jedna z prvních otázek na restauraci, tu nám naštěstí uzavřeli pro svatbu už v pátek, takže jsme mohli zdobit už den před. Trvalo nám to asi 4 hodiny, a to jsme nestihli vyzdobit vše tak, jak jsem původně chtěla. Měli jsme poměrně dost hostů a nejdýl trvalo asi dát potahy a mašle na židle a složit ubrousky.
Odpovědět
Já teda nevím, ale solidní restaurace by vám měla nabídnout, že výzdobu udělá a naaranžuje i s vašimi dekoracemi, případně vám nabídnou i vlastní a rozhodně by to ani oni nestihli udělat v sobotu ráno. Pokud vám toto jednozančně neřeknou a neobjasní, tak bych šla hned hledat jinou restauraci.
Odpovědět
oni se nabízeli...ale od nich bych brala základ-ubrusy,skleničky,příbory a zbytek jsem si chtěla dělat sama...nejsem si jistá zda by to udělali dle mých představ...ale možná je podceńuji,nevím.Restauraci otevřeli předloni na konci léta takže svatby začali dělat až loni poprvé...
Odpovědět
No, dulezite je, jestli je tam ta svatba den pred. Pokud ne, tak te to nechaji nazdobit v patek urcite. Pokud ano, tak to budes muset nechat na nekom jinem, bud na personalu nebo na nekom z druzicek treba. Kamaradka takto personalu nakreslila a ocislovala, co ma kam dat na ktery stul, protoze personal to delal az v den svatby rano. A ano, pocitej s tim, ze to mozna neudelaji podle tvych predstav. Doporucuju se na to psychicky pripravit. Nicmene v den svatby tobe i vsem hostum bude uplne jedno, jestli lucernicka visi tady nebo nekde jinde, fakt :) My meli svatbu az odpoledne, takze ja jsem si v pohode prijela kolem obeda na misto, kde jsme to se svedky a druzbou vyzdobili.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je obřad dopoledne nebo v poledne, tak bych rozhodně nedoporučoval ráno cokoliv zdobit a zařizovat. To ať udělá někdo jiný než nevěsta ;) ten stres za to nestojí. Pokud je obřad až později odpoledne, tak je to samozřejmě něco jinýho :)
Odpovědět
Tohle resime i my. A to bych nebyla ja,aby v tom nebyl hacek 😀 Nase svatba bude v sobotu a den pred nami je v restauraci svatba jina. Takze pripravy musime zvladnout az ve svatebni den. Nastesti nam majitel slibil pomoc co se tyce vyzdoby a zakladani stolu. Puvodne jsem si vsechno chtela udelat sama,ale uz ted je mi jasny,ze by to nebylo realny,takze jsem se radej uz dopredu smirila s tim,ze to holt nebude uplne podle mych predstav.. 😊
Odpovědět
My naštěstí mohli zdobit v pá odpoledne - přišli svědci, sourozenci, rodiče, celkem nás byla ale 8 a měli jsme hotovo za 2 hodinky, ale říkala obsluha tam, že většinou si to dělá nevěsta sama a to že jí s tím pomáhají a to je tak 6 hodin no... Sestra to měla v restauraci, která normálně fungovala den předem, navíc je tam pustili až v 10 dopo, zdobily kamarádky dle jejích instrukcí...
Odpovědět
Profilova fotka
Tiež som si zdobila sama, v piatok odpoledne, boli sme na to tri a všetko sa krásne stihlo za 3 hodiny (restaurace nám dokladala len servis). V sobotu pred obradom už kamarátka dokončovala nezbytnosti ako čerstvé kytky, zákusky atd). Brali sme to ako zábavu, ja a moje najbližšie ženy, flaša vína a šlo to krásne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?