Kde seženu rostlinku nevěstin závoj

Ráda bych si zasadila nevěstin závoj, v září máme svatbu a chtěla bych jí použít. Ale nemůžu jí sehnat - semínka mi asi už nevyrostou :D Nemáte nějaký nápad, popř. nemáte jí někdo na zahradě či tak něco, že bych si kousek odkoupila? ;-) =-)
Odpovědět
Ahoj , ja mela nevestin zavoj v kytce a dali mi ho tam v kvetince .Tak se zkuste zeptat v květinářství.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla nevěstin závoj ve vlasech. Dá se bez problémů sehnat v květinářství - po domluvě i větší množství (třeba dají i slevu). Já koupila 3 větvičky za 60 Kč (vystačilo to na moje vlasy, ženichovu korsáž, svědkyni do vlasů a ještě jsme z toho udělali malou kytičku jako náhražku za hozenou svatební kytici)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Každé květinářství ji může sehnat, většinou ho mají i v nabídce. Prodává se celý rok. Dejte si pozor na to, jakou odrůdu by vám objednali. Některé kultivary jsou přímo do teplého počasí, jiné mají o něco větší kvítky... Hezký večer.
Odpovědět
nám teď zháněla známá v okrasných školkách a už říkali, že mají poslední. Je to prý trvalka a nevydrží mrazy což letos na začátku května ještě byli
Odpovědět
Ptala jsem se v několika květinářstvích - tam mají jen řezanou a to jsem nechtěla. Nejraději bych si jí doma zasadila a poté si nastříhala, co budu potřebovat.. a to je ten problém, sehnala jsem růžovou, bílou ne. Samozřejmě zkusím i v širším okolí, nemyslím si, že by byla nesehnatelná - ale pokud mi zašlou sazeničku v květináči, nejsem si jistá, že za 3 měsíci bude kvést..
Odpovědět
@trikolorka Já jsme sehnala vloni u nás na trhu rostlinku, vloni i trochu kvetla, ale byl to jen jeden stonek takže aby si toho člověk mohl natrhat náruč je jedna rostlinka rozhodně málo. Každopádně zimu i mrazy mi normálně přežila a roste letos krásně, takže s tím mrazem asi záleží na kultivaru nebo zazimování. Měla jsem ji normálně v zemi jen jsem ji letos na jaře přesadila na jiné místo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ji letos koupila normálně v zahradnictví, když jsme nakupovali balkonové květiny na terasu, máme ji na zahrádce už trochu povyrostla, jen nevím, zda bude do července dost. Pohybovala se cca mezi 20 - 40 Kč za rostlinu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?