Kde sehnat svatební rýži?

Ahoj,holky prosím nevíte kde se dá koupit svatební rýže?Moc dík :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
poi, treba tady: http://www.svatebnibublifuky.cz/prod2... :-)
Odpovědět
Ahoj, musí být svatební? Myslím, že stejně dobře poslouží obyčená klasická, pokud bys chtěla barevnou, tak obarvit v potrvinářkém barvivu nebo v barvě na vajíčka ;-) A cena bude taky určitě úplně jinde :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já bych taky volila obyčejnou. Ańi bych ji neobarvovala, aby náhodou neobarvila nevěsty oblečení:-)
Odpovědět
Jé jste super,moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
poi, ja si taky myslim, stejne jako holky, ze svatebni je zbytecna. ;-) Taky budeme mit obycejnou a ucel splni. :-)
Odpovědět
dle mojí čerstvé zkušenosti můžu říct, že svatební rýže mi přijde úplně zbytečná. Měli jsme normální, koupila jsem tři půlkilovky, narvali jsme to holkám do kabelky a po východu to po nás lidi házeli, že bych vnímala barvu a tvar, tak to rozhodně ne. Jen jsem měla rýži všude a i teď (neznámo odkud :-D ) občas zrnko vypadne
Odpovědět
Profilova fotka
cell, :-D :-D :-D Pekne jsi to napsala: ... ze bych vnimala barvu a tvar ... :-D Je to opravdu zbytecne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale asi bych ji doporučila koupit, minulý týden jsem byla na svatbě, kde jsem měla jediná rýži, všichni ji chtěli taky házet a mě v ruce pak nezůstalo vůbec nic. No tak mám poučední - na svojí svatbu si rýži seženu - nenápadně sama:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasne, taky ji nakoupim sama. 8-) Jistota je jistota. ;-)
Odpovědět
Ono něco takovýho jako svatební rýže existuje? :-D:-D:-D Já pro jistotu nosím na každou svatbu rýži, byla jsem asi na šesti a na první se na to zapomnělo, tak od té doby na to myslím :-D, jenže pak se stejně nějak organizačně neodhadne ta doba a najednou manželé vycházejí a rýži nikdo nemá a hází se na ně dodatečně...:-)
Odpovědět
Já jsem mámě chvilku před odjezdem ukradla půlkilovku rýže, sestřenka koupla celofáové pytlíky, v autě během cesty to rozdělila, po obřadu to dala lidem do ruky, a bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
to je pravda, svatba je ten den dost rychlá... takže platí: zaúkolovat, zaúkolovat:-) to se mi to mluví, praxe ukáže, za 14 dní vám napíši.-)
Odpovědět
Článek se načítá
jojo zaúkolování je důležité a hlavně to pak dodržet...mě naslibovali, jak budou zdobit auta, oblečou mě...a prd, ráno se všichni věnovali zkrášlování sebe :-N
Odpovědět
tak to já musím přiznat, že u nás všichni kamarádi zamakali. Svědkyně mě oblíkala, její přítel dohlížel na zdobení aut (a nazdobili je fakt nádherně), kamarádky se staraly o hosty a všechno jelo, tak jak mělo, já jsem jen slyšela "o nic ne nestarej, všechno je v pořádku" a bylo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja je taky zaukoluji, uz mam sepsane, co kdo bude delat ... Snad kazdy zvladne svuj ukol. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teda to vidim poprvé :-) Ale myslim, že je to fakt kravina. Tady je vidět jak se na svatbách rejžuje. ]-( Už nevěděj co by prodávali :-)
Odpovědět
No já právě nevěděla jestli když mají tu speciální :-) svatební,jestli se to dělá i s tou normální,tak to jste mne potěšily.Dík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
staci uplne obycejna ryze, ale aby nedelala fleky, tak je potreba ji kratce proplachnout ve vode a nechat ususit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No mě sestřenka říkala, že je to celkem nepříjemné, když ji na vás hází, a proto mi doporučila bublifuky, bubliny vypadají na fotkách nádherně a "nebolí" navíc si s nimi všichni užijí legraci. Takže já místo rýže už mám připraveno 20 bublifuků :-)
Odpovědět
o svatební ryži slyším fakt poprvé =-) to už je trochu moc, ne?! Už nevědí, na čem nevěsty oškubat, protože je fakt, že když je na čemkoliv nápis "svatební" tak to prodají dvakrát dráž... hstepankova: bublifuky vypadají fakt nádherně, taky jsem koukala ostatním holčinám na fotky - a hned jsem si včera 10 bublifuků koupila :-D ono i plátky růží nevypadají špatně... tak to asi nějak namixujem :-) jo a bublifuky chceme mít u prvního tance - aspoň to bude svatebčany trochu bavit a na fotkách to bude hezký :-)
Odpovědět
ahoj, my jsme měli svatební rýži, obarvila jsem jí a barva nepouštěla, dala do sáčků a každý svatebčan jí měl na své židli a děti měli bublifuky, akorát jsem jí měla všude, ale to nevadilo, jak svatebčané házeli rýži tak se u toho dobře bavili. :-)
Odpovědět
Tak o svatební rýži slyším poprvé a hned po ránu mě to velice pobavilo :-) rozhodě bych dala tři kila za pytlík rýže :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební rýže? Na čem všem se dá vydělat....? :-D Já budu rozhodně volit obyčejnou, ani barvit ji nebudu. A ještě koupím tu nejlevnější! Raději budu investovat jinam. :-)
Odpovědět
určitě doporučuji rýži propláchnout a usušit, jak píše "hhranolka", jinak pokud má ženich tmavý oblek, bude na něm mít šedivé a bílé fleky...nebo si vezměte s sebou kartáč na šaty. :-) Málokdo totiž hází decentně, většinou, co jsem viděla, každý hází plnými hrstmi a samozřejmě všichni dohromady. Příp. se i přesvědčte, že tam co máte svatbu, je povoleno házet rýži. Na zámkách, kde je dlažba nebo kočičí hlavy, tak je to zakázáno, pač se pak ta rýže z těch spár dost těžko vyšťourává.
Odpovědět
svatební rýže??? to je v něčem jiná než normální rýže??? =-)
Odpovědět
ivett - jo, je pry trochu delsi nez normalni a taky nepousti barvu ;-) Ale podle me bohate staci proplachnout normalni ryzi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to slyšim poprvé!!!! svatební rýže!!! Svatební se z ní stane v tu chvíli, kdy ji použiju k těm účelům ne??? Taky budeme mít obyčejnou??? co je to za hovadinu???? mimochodem....to je tradive, dřív se házela všechna možná semena - čočka, obilí, rýže...atd. kvůli plodnosti , bohatství...atd.
Odpovědět
svatební rýže?? :-D To je dobré, asi ji začnu také prodávat a nabízet :-N Jinak souhlasím s olusenka: my třeba házet v zámku nesmíme rýži a ani plátky okvětních lístků......
Odpovědět
je to klasická rýže obarvená potravinářským barvivem, když se propláchne tak nepouští barvu. záleží kde dovolí co házet, my jsme měli na zemi kde byl obřad poházené okvětní lístky růži a pak házeli hosté rýži.
Odpovědět
Ahoj, tak ja bych ryzi vubec nekupovala. Po nas to hazali na svatbe a des bes. Uz bych to nikomu neudelala. Pak mas ryzi uplne vsude i ve vlasech a nejde to z nich vydelat a pak to jde videt. Takze bych radsi volila bublifuk nebo listky ruzi. Ryza je fakt na nic.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?