Kde sehnat jutu nebo podobný přírodní materiál?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty :) Chtěla bych moc poprosit o radu, kde sehnat jutovou stuhu (nebo jak to nazvat :)) na výzdobu skleniček apod., něco jako v příloze? A čím nejlépe skleničky polepit? Ještě bych ráda sehnala středový pruh látky na stůl z tohoto materiálu, poradíte kde a jakou má mít vlastně šířku? Případně budu ráda za jakoukoliv inspiraci a rady od zkušených nevěst na téma výzdoby v tomto stylu. MOC děkuju, vážně mi pomůžete, osobně nemám moc dobrý vkus :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, http://www.svatebni-doplnky.cz/store/...
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek88 Ahoj, vřele doporučuji Fler - prodávající Mateřídouška, má v nabídce jutu různých gramáží za výbornou cenu, nakoupila jsem i jutové pásky - má přírodní i v různých barvách, jutový provázek, stuhy - barevné i krajkové - jako máš na fotce atd atd.:-) Já budu také dávat středový pás z juty, také zdobit sklenice - nebudu lepit, dám jen tu pásku a zavážu provázkem, drží to dobře.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
To vypadá obojí moc dobře, děkuju :) @gitak Můžu se ještě zeptat, jak je to s tou gramaží, jakou použít? A copak ještě budeš vyrábět, jestli nevadí, že se ptám? ;-) Já ještě sháním nějaké tabulky na popsání křídou-jako ukazatele, ty si taky chci polepit ve stejném stylu a určitě chci dělat nějaký sladký bar...přemýšlím i o nějakých lahvích z čirého skla na ven, dát do nich jenom jednoduché luční květiny...A pořád nemůžu přijít na to, do čeho nějak pěkně dát citronády apod, aby si každý mohl nalévat sám...
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek88 Já jsem se ptala přímo paní Mateřídoušky :-) a ta mi poradila, abych vzala jutu s nižší gramáží, lépe se stříhá, netřepí se, je taková přirozenější - mrkni se přímo k ní, má tam 2 typy gramáže, tak prostě tu řidší. Ve skutečnosti vypadá fakt pěkně! Já budu vyrábět jen pár maličkostí, hájenka je sama o sobě plná mysliveckých dekorací... Svatba je za chvilinku, tak pak mrkni na fotky. Luční kytky budu mít taky, dám je do obyč.zavařovacích sklenic a pak mám jednoduché vázičky z Ikey, asi za 29 kaček. Na citronády mají úžasné sklenice s kohoutkem, ale z finančních důvodů budeme mít jen džbány (taky Ikea), to vypadá taky hezky a každý si může nalít sám. Tabulky - Fler - Hany Wedding nebo Hany home (jedna a tatáž paní), dělala nám oznámení a tyhle tabulky na psaní křídou tam také měla, jukni.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujik, děkuji, jsi moc zlatá! Ať se vám svatba povede naprosto dokonale a budu se těšit na fotky...budou určitě nádherné :)
Odpovědět
Profilova fotka
@gitak Mimochodem mám taky doma myslivce ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@andilek88 Také díky! :-) Ať se vše daří!
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?