Kde jste nakupovali za rozumnou cenu organzu?

Ahoj holky, mám prosbičku, už bych měla pomalu začít dávat dohromady dekorace, tak se chci zeptat kde jste kupovali za rozumnou cenu Organzu? Nebo případně co mohu použít jako levnější alternativu? A dál takové ty perličky na vlasci, nevíte po kolika metrech se to prodává, nebo si mohu říct kolik potřebuji a oni mi to naměří?? Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
@czacza já koupila nové organzy od uživatelky pet23, vyšly mě o pár korun levněji než z internetu, perličky a diamantíky na stůl jsem koupila odsud z bazárku.jinak se vyplatí zajít i do Kiku, tam narazíš na ozdoby a jinak jakékoliv solidní papírnictví..
Odpovědět
@czacza dobrý den, organzy i perličky (např. viz. foto) máme v nabídce v široké barevné škále (do bílé až po černou). Prohlédnout si je můžete v našem e-shopu v sekci "Svatba" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Floristický velkoobchod canea.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já dooručuji velkoobchod Canea. Mají tam umělé květiny, organzu všech barev i s dekory, kamínky, perličky na vlasci, ubrousky, aranžovací hmotu všech tvarů a mnoho dalšího. Minimální nákup je bez živnosťáku 500 Kč. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Včera mi tu bohužel smázli odpověď, že odbočuju od tématu - já Ti jen chtěla poradit místo, kde chci pořídit výzdobu: Je to obchůdek s e-shopem i kamenný a mají tam fůru barev organzy i jiné.. Je to www.mojeparty.cz
Odpovědět
@czacza Ahoj, nejlevněji na bazaru-buď tady na beremese nebo pak inzeráty na jiných servrech. Kdybys měla zájem, máme od svatby oranžové... http://svoji.zde.cz
Odpovědět
@kytaras Ahojík, nene, já potřebuju červenou,ale i tak děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?