Kde hledáte inspiraci?

Spousta z Vás má krásná fotoalba plná inspirace. Ráda bych si prohlédla různé svatební tabule, ale asi špatně hledám. Existuje nějaký web, kde lze zadat barvy, které se mi líbí a vyběhne několik fotek tabulí? A jaké svatební weby se Vám osvědčili? Díky
Odpovědět
Existuje google :-D Ten Vás odkáže na kdeco :-) Jinak když tu zadáte přestavu, tak Vám teřba taky někdo pošle nějaké ukázky - každá už někde něco zahlédla... Takže zkuste napsat barvy, ajké si předtsvaujete...
Odpovědět
Profilova fotka
Pinterest - to je základní studnice všeho ("vědění") :-D Ale jistě zde budou i originálnější tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
Google :-D Jinak inspirace sbírám tady, je jí tu spousty, stačí jen sledovat zeď, popřípadě šmejdit a vyhledávat ve fóru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já hledám na google a inspiraci čerpám převážně na zahraničních webech ;) Hlavně na zábavu, svatební noviny, dekorace jenom v zahraničí :) Tady se občas dají najít ale také krásné inspirace. :) Holt záleží, komu se co líbí.
Odpovědět
Samozřejmě vím, že existuje google, ale i když zadám v různých jazycích hesla, co mne zajímají, tak mi to nevyhodí obrázky, jaké bych si představovala. Spíš jsem čekala, že se zde podělíte české a/nebo zahraniční weby, které se Vám osvědčily.
Odpovědět
Převážně pinterest. Hodně krásných reálných zahraničních svateb se mi líbilo na serveru lovemydress.net, sama jsem ale taky zvědavá, jestli někdo bude mít zajímavé tipy :)
Odpovědět
pinterest :)
Odpovědět
@nanani http://ruffledblog.com/
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste mrknout i do našich referencí, foteček tam máme už spoustu a všechny jsou jenom od našich vlastních nevěst. Takové foto na googlu nenajdete :) Klikněte na odkaz pod tímto textem, převede Vás na náš web a poté klikněte na reference.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, inspirace v našem e-shopu- Facebook Svatební doplňky s.r.o.
Odpovědět
Profilova fotka
Pinterest a stylowi.pl :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?