Juta na svatebním stole

Prosím máte někdo zkušenost s jutou místo organzy na sv.stole? Přemýšlím, že nechám bílý ubrus a doprostřed rozprostřu pás juty.. Neměli jste někdo? Neprodáváte? Nedoporučíte, kde sehnat? Přemýšlím, že ještě nechám obšít kraje krajkou.. Díky za rady, pomoc, návody, vše :)
Odpovědět
úplně stejně jsem přemýšlela já. Jutové běhouny juta svíčky mašle atd. kravinky kolem toho. Juta je aje různé kvality čím kvalitnější tím je cena vyšší. Když je moc levná tak má velká oka a vypadá to jak trapný pytel od brambor čím je hustší tím je cena o hodně vyšší ale je to hezčí. \když mi to paní prodavačka napočítala tak jsem se málem ...... je tam i problém že se to špatně stříhá)třepí se to) a nedá se to žehlit zůstávají tam prolomeniny a to pak vypadá špatně a neupravené. Hodně holek to tu prodává ale už to mají naměřené podle sebe a nemusí se to hodit na tvou délku stolů Jinak zkus fler a ali
Odpovědět
@ikarl Ahoj, měli jsme takovéto jutové pásy. Leží mi doma, tak kdyby jsi měla zájem, můžeme se nějak domluvit...:) Papapa Radka.
Odpovědět
@radka915 Rady jake mas roznery prosim?
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla tento, objednávala z eBay, nebo Ali, myslím že byl šíře 30 cm, případně mohu zjistit. L.
Odpovědět
@luccane to je nadhera!!
Odpovědět
@radka915 Ahoj, mas ještě prosim k dispozici? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@radka915 máš ještě, nebo už jsi prodala?
Odpovědět
Profilova fotka
@luccane mohla by jsi mi zjistit víc od kamarádky?
Odpovědět
Profilova fotka
@niki92 Máte SZ:o)
Odpovědět
@luccane Mohu prosím taktéž poprosit, dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Článek se načítá
Určitě mrkni na Aliexpress, mají to tam mnohem levnější než tady v ČR a pošta zdarma :-) Já jsem si odtud objednávala krajkový běhoun a jsem nad míru spokojená, za 5 dolarů mám 4 role:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@petuliina prosím dáte přímo odkaz, kde jste jutu objednávala? nic takového jsem už nenašla :-| ale je pravda, že se na stránkách aliexpress moc nevyznám. 4 role za takový prachy, to je super :-)
Odpovědět
@lenkaaa9 je pravda, ze já jsem na ali neustále, ale za tu cenu jsem tam nic nesehnala :( ale je pravda, ze ja bych potrebovala sirku min. 35cm
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?