Jmenovky na stůl, oblázky?

Dobry den nevesty, chtela jsem se zeptat, jak jste resily jmenovky na stul? Popripade, zda jste nejaka nemela jmenovky na oblazkach, kde je sehnat a jak vypadaly? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikkky89 Hezky vecer, my jsme jako jmenovky pouzili kameny ;)… Nasbirala jsem si je vsude mozne po prochazkach, potom poradne vydrhla, fixkem napsala jmena a bylo hotovo…. splnily ucel, udelaly paradu a nekteri hoste si je vzali domu. Nasi rodice a babicky je treba maji polozene doma - na okynku, na policce… je to mila vzpominka :)
Odpovědět
/kristyna_senf Meli jste je opravdu krasne :) to me vubec nenapadlo, a vazne to vypadalo moc pekne :) Zkusim se podivat :) svatba bude bilo-cervena tak snad neco vymyslim :). Byla jsem uz i ve stavarskych a zahradnich potrebach a valounky sice maji ale prumer 15-18 cm a to uz mi prijde veliky :)
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme postavičky. téměř všichni si je odnesli.
Odpovědět
Profilova fotka
Já ty kamínky viděla v nějakým svatebním shopu :)
Odpovědět
Krasny :o) vsichni originalni krasny jmenovky jen ja jsem snad bez napadu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@nikkky89 na ebay je jich hromada, jen si vybrat!!!! i já je měla z tama. doporučuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já na oblázky chodím k nám k řece ;) krásné, čisté a téměř bílé :) stačí potom vyprat a pomalovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@nikkky89 ahoj, my budeme mít čokojmenovky
Odpovědět
Koupila jsem je ve svatebním eshopu.
Odpovědět
Já jsem si taky lámala hlavu se jmenovkama. Chtěla jsem taky ty kamínky, ale neumím moc hezky psát :) My budeme mít svatbu bílo-zelenou, přítel je myslivec a rybář, včera jsme vyráběli naše iniciály z korků od vína a hodně nám jich zbylo, tak jsem si řekla, když už ten korek tam bude - tak proč ho nevyužít? Tak mě napadalo, že z nich udělám jmenovky - koupím zelený tvrdý papír, na počítači udělám jména vytisknu, vystříhnu, nalepím na papír a udělám z korku podstavec a dám to do toho :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních svatebních doplňků. Na trhu působíme již 20 let a máme tedy opravdu spoustu zkušeností. :) Ke každému svatebnímu oznámení děláme ve stejném designu jak jmenovky, tak pozvánky, meníčka, krabičky na výslužku a spousty dalších věcí. Navíc si u nás můžete koupit i dekorační předměty. Také Vám klidně vyrobíme věci přímo na míru. Fantazii se meze nekladou. :) Můžete se mrknout na náš e-shop originalnioznameni.cz, kde najdete veškeré svatební produkty. Přidávám pár ukázek.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@lenula89 mohla bych se zeptat,jak jste korky k sobe lepily? Dekuji za odpoved
Odpovědět
@veriishek písmena z korků jsme lepily tavnou pistolí a krásně to drží :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?