Jakou barvu zvolit pro tenhle prostor?

Ahoj holky. Jakou barvu byste zvolily pro tenhle prostor na hostinu? Ráda bych žlutou, ale kamarádi si myslí že se tam absolutně nehodí. Rozhodně nechci lila ani růžovou ....
Odpovědět
Profilova fotka
My měli světle hnědou a myslím, že by to i tady bylo hezké
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by se tam světle žlutá líbila :) myslím, že ty prostory hezky projasní.
Odpovědět
Nějakou přírodní - béžová, hnědá, nebo tmavě zelená. Žlutou bych vynechala.
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám pro představu náš stůl do žluta
Odpovědět
Ahoj, já myslím, že rozhodně přírodní barvy třeba béžová nebo ani šampaň by nemusela být špatná .. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aichah dobrý den, mě žlutá nijak nevadí, ale otázka zní, jestli tam budou zůstávat ty zelené podsedáky. To by se s tím malinko tlouklo. Jinak bych použila světlé barvy - ivory béžová, bílá, případně přírodní výzdobu, která by se do tohoto prostoru hodila. Taky bych přidala světýlka, místo je tmavé, tak aby se rozzářil, světýlky klidně i kola a další dekorace na stropu, na stůl svíčky, lucerničky. V květnu jsem zdobila podobný prostor, kde nevěsta chtěla použít s růžovou. Na další svatbě poté i se žlutou. Případně přikládám inspiraci v tónech greenery a zlaté. Barva se musí hlavně líbit Vám ;-)
Odpovědět
do podobného prostoru jsme zvolili kombinaci zlato-bílé barvy, s prvky juty a vypadalo to nádherně. prostory jsou dle fotky velmi krásné a bylo by škoda je "utlouct" nevhodnou barvou. Myslím, že kdybyste si vybrala světle žlutou barvičku, bylo by to pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
Zlutou si tam umim predstavit uplne v pohode, ale neprehanet to. Asi jak to mela Anysek01. My jsme meli sampan ubrousky a klidne by mohly byt zlute, akorat ja vesele barvy nemam rada :D A podsedaky vymenit ;)
Odpovědět
Díky, vyřešeno, bude žlutá. Fotky nejsou aktuální. Dnes jsme se tam byli podívat a stěny už nejsou počmárané vínovou, ale jsou hezky bílé. Takže už se žluté nebojím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,doporucila bych styl přírodní svatby..prostředí se na to hodí..barva champagne. ..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@ aichah - Dobrý den, je to krásný prostor a volila bych kombinaci zelené-bílé, případně krémové. Pro inspiraci přidávám pár fotek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?