Jakou barvu svatby mám zvolit na březen?

Profilova fotka
Mám svatbu v na konci března 2010 a lámu si hlavu s tím, jakou barvu svatby zvolit. Přemýšlela jsem o tmavě červené, jenže tu měli naši blízcí kamarádi, takže se mi nechce do stejné barvičky. Nějaký nápad?? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych si to po sobě mohla přístě přečíst abych zase nenapsala místo barvu barvy :-D
Odpovědět
uplne jakoukoli to je jen o tvym vkusu
Odpovědět
Profilova fotka
smarja, jakou chces prece. Akorat cerna se asi moc nehodi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky... :-D Beztak to asi vyhraje kremova....pac sveho nastavajiciho do vesele barvy kravaty nenarvu a chci aby to ladilo :-)
Odpovědět
Poradila bych jakoukoliv jarni barvicku - oranzovou, zlutou, zelenkavou. V breznu jeste muze byt snih nebo ne zrovna prijemne pocasi, takze myslim ze vesele barvicky by to hezky rozzarily ;-)
Odpovědět
To je ještě času.... :-D Ale jinak souhlasím s omcamauta ;-) Veselou a jarní! Určitě né modrou,přijde mě pěkná,ale na březen studená... ;-)
Odpovědět
My bysme chteli konec dubna a zatim favorizujeme zelenkavou. V podstate by ta svatba mohla byt bilo-cerno-zelenkava (ta cerna bude oblek zenicha neb milacka do svetleho obleku nenarvu).
Odpovědět
Jo!! Zelené fandím!!!!!!! Ale světlý oblek.... :-S ,chlapa v něj určitě nevidím,pokud to neni černoch :-D Jinak se i tmavý oblek dá rozsvítit krásnou kravatou,košilí a v klopě kytičkou :-)
Odpovědět
okka: třeba kamarád se ve světlém obleku ženil, svatbu měli tak lehce do červena. Vypadalo to moc hezky! Ale teda byl to srpen.... na jaře si moc světlý oblek nedokážu představit - už jenom kdyby ho třeba ošplíchlo projíždějící auto břečkou, co se bude všude válet :-D
Odpovědět
ale jo, určitě je to pěkné,v létě budíš...Ale právě v dubnu...??? ;-) Zatracené bláto ]-( Ale myslím,že duben bude suchý a plný pampelišek a jarních kytiček. Když tady není sníh v zimě...,tak bláto bude leden,únor a max.březen...ale duben bude suchý!!! ;-)
Odpovědět
okka: ale nevěsta tazatelka bude mít svatbu v březnu! Tak musíš říct, že i březen bude krásný 8-)
Odpovědět
Ale v roce 2010 8-) Pořád se mluví o globálním oteplování,tak to je dost jasné,že bude krásně!! 8-) Néé,ale záleží odkud tazatelka - ivanaw je..U nás naposledy byl sníh v březnu asi před pěti lety,jinak musím říct,že bylo krásně.Sice chladněji,ale to sluníčko je silné. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, mě dost překvapila tato diskuze. Trochu mě zaráží, proč si teď slečna láme hlavu s barvou svatby, když má svatbu za 2 roky.....do té doby se může vše 100% změnit. I její rozhodnutí..... :-)
Odpovědět
:-D :-D ...je to sice trochu brzy,ale budíž.... ;-) Když vzpomenu na sebe,tak jsem bláznila také,ale až po obdržení prstýnku a to je většinou do roka....,ale jiný kraj jiný mrav.... 8-) A proto se omlouvám a neřeším počasí,pač jsem teď jukla na profil tazatelky a svatbu plánuje v zahraničí,tak předpokládám,že bude teplo - pokud to nejsou Allpy :-D len.z. : - hezká nevěsta - hodně štěstí!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Okka děkuji...... tobě také :-) Ale svatba v Alpach musí být taky krásná..... :-)
Odpovědět
len: každá svatba je krásná,ale já bych musela mít kožich 8-)
Odpovědět
Ahoj, já bych si na březen asi vybrala nějakou pěknou žlutou, oranžovou nebo jarni zelenou :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
zelená, žlutá, oranžová, případně červná, ..... použila bych narcisky a tulipány :-) Nebo celá do zeleno-bíla ;-) Ale to už má dneska skoro každý....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?