Jake papiry(gramaz) na jmenovky do tiskarny?

Holky jaký papír můžu dát do tiskárny? Chci s vytvořit sama jmenovky,ale chci na barevný papir, který má gramaz 300g/m2. Vleže mi to do tiskárny nebo musim mít jinou gramaz? Děkuji
Odpovědět
To záleží, jakou tiskárnu máte a jaké má specifikace. 300gsm už nezvládne každá domácí tiskárna.
Odpovědět
@petamatej děkuji:-) tak to bohužel nevím jakou máme jen HP ale starší typ. A jaký je nejlepší pro domácí tiskárnu? Děkuji :-)
Odpovědět
Na tiskárně máte určitě uvedený typ, tak si to zkuste vygooglit, jaké má parametry. Moc tvrdý papír vám buď neprojede (zasekne se, podavač ho ani nenabere), nebo by se tisk mohl např. loupat (tiskárna dostatečně nenahřeje papír a toner tak nepřilne). Možná by bylo snadnější si jen vytvořit design a nechat si to někde vytisknout, to stojí pár korun :) Nařezat si a dodělat si to už pak můžete sama :)
Odpovědět
@petamatej děkuji moc :-)
Odpovědět
také jsme to řešili tak, že jsem si do copy centra přinesla vlastní papír, na který jsem to chtěla tisknout, tisková data a nechala si to vytisknout tam. A drželo to perfektně
Odpovědět
většinou mají max.gramáž 160g. vytvoř si to třeba v pdf a zanes to do copycentra, tam ti jej vytisknou za pár korun.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ze zkusenosti zalezi na tiskarne - laser/inkoust i na podavaci... zkus se podivat, jestli tiskarna umi rovne projeti papiru, aniz by se ohnul... To je vetsinou problem u vysoke gramaze, papir se neohne a zasekne... Doporucuji pokud nevygooglis vlastnosti tiskarny testove jeden papir vytisknout a uvidis... kdyz to nepujde, tak si dojdi do profi tiskarny, tam nebudou mit problem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?