Jaké máte zkušenosti s korálkovou výzdobou?

Profilova fotka
Ahoj, vdává se další šikovná kamarádka, udělá si spoustu věcí sama a tak přemýšlí, že by si vyrobila prakticky veškerou dekoraci včetně závoje, kytic, přáníček...no jednoduše VŠE. Určitě je tady spousta šikovných nevěst, které neinvestovali do předražených hotovek a vyráběli po domácku. Máme tip na http://www.ceske-koralky.cz/koralky/ jako aplikace na kytici i závod atd. Máte někdo zkušenosti? Dělali jste si taky nějakou dekoraci sami doma z korálků?? Byla by fajn nějaká inspirace, nebo rada jak nejlépe udržet korálek na místě místo zdlouhavého šití, nebo pálení prstů tavící pistolí. pa
Odpovědět
Profilova fotka
@zilinkaz Ahoj,napadá ma iba navliekanie na tenučký silon alebo drátik, dajú sa z tých drobných korálok robiť všelijaké tvary, zvieratká, kvety... sestra z nich vyrába 3D zvieratká a všeličo možné... stačí nájsť nejaký návod(brožúrku z kníhkupectva má sestra) a pustiť sa do toho:-)
Odpovědět
Korálky jsem na výrobu použila, ale spíš v kombinaci s jinými materiály (např. dozdobení ozdoby do vlasů). Čistě korálkový jsem dělala náramek. Doporučuju poctivě přišívat nebo přidrátkovat :-) , ani lepení tolik nevydrží.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?