Jaká barva je u vás TOP?

Ahoj nevěsty, zajímá mě, kdo plánujete příští rok svatbu, do jakých barviček ladíte stůl apod.?? :-) mě dlouhou dobu vedla šeříkově fialková, ale poslední dobou ji vidím hodně u známých, tak jsme si zatím odsouhlasili s přítelem kombinaci čokoládově hnědé se světlou zelenou :-) Jaká barva vede u vás? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít výzdobu do barev bílo-mentolově modré. Snad to bude vypadat dobře :-) Družičky taktéž šaty v této barvičce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U mě to bude "vesmírná" :-D Padají v úvahu všechny odstíny modré, fialové a růžové, budu se snažit to udělat elegantně a nepřeplácaně :-D
Odpovědět
@vikiivca Mint se mi moc líbí... třeba i v kombinaci s pudrovkou. Je to teď prostě hitovka, no :-)
Odpovědět
@knedlinka To bude paráda, už teď se těším na fotky! :-) Ale ty vesmírný vlasy, to je teda divočinka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nase_ema Díky, no doufám, že to paráda bude a nedopadne to jak na svatbě cirkusáků :-D I o těch vláskách jsem přemýšlela, ale to už by asi bylo moc i na mě :-D
Odpovědět
Holky, obě barvy jsou úžasné :-) :-) :-) Mentolová se mi poslední dobou taky strašně líbí, ale zatím jsem s ní jen oblečení :-D A ta ,,vesmírná" vpadá úžasně ;-) originální, živá :-)
Odpovědět
Já volím bílá- tyrkys :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj HOlky my budeme mít toto.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Navy a korálová❤❤❤
Odpovědět
Dlouho se mi libila strasne moc kombinace mint&ruzova&svetle seda. Posledni dobou mi ale uhranula kombinace marsala&modra&horcicove zluta.
Odpovědět
Profilova fotka
mne se libi pastelovy barvy jako merunkova, blush, se zlatou, pak sytejsi jako koralova ci vinova. Taky zalezi v jakym rocnim obdobi a kde mas svatbu, ne vsechno se hodi vsude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
meli jsme to namornicky - tedy modro-bilo-cerveny :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tomikovci A můžu odpovědět, když mám svatbu už letos...? 8-(
Odpovědět
My to měli letos v teto kombinaci
Odpovědět
@herminavons jistěže 😄 vidim kolem sebe totiz samou fialkovou, tak me zajima jestli je to fakt tak oblibena barva ☺
Odpovědět
@luuula s tou zelenou to vypada nadherne prirozene ☺
Odpovědět
@tomikovci všichni byli z výzdoby nadšení, ze všech svateb znají jen organzu v jedné barvě a to nejčastěji zářivé, plastové kamínky a další, prostě styl, který já osobně nemám ráda, takže je zaujalo, ze to bylo jiné, myslím, že vkusné, nápadité a na pohled příjemné. Ale je to věc vkusu a názoru každé z nás.
Odpovědět
@luuula Taky se mi libi, ze je to kombinace vice barev, ktere k sobe prirozene ladi. Byt to jen ta fialova nebo ruzova, tak je to podle me takove sterilni, prvoplanove a hlavne bez napadu. Takove vyzdoby clovek vidi v 95 % svatebnich alb. S tou zelenou a hnedou je to ale naprosto nadherne!
Odpovědět
Královsky modrá :-)
Odpovědět
@lulu_84 mohu jen souhlasit, ani jsem necílila na fialovou, líbila se mi prostě kytice, kterou můžete vidět na fotce, kde je naplánovaná skladba druhů květin a toto vše už mi pak vytvořily a zkombinovaly floristky ze Svazku, za mě to bylo perfektní. V albu mám také fotky korsáží, kytic pro maminky, svědkyni a náramky pro družičky, kdybyste se chtěly inspirovat.
Odpovědět
tyhle oblibene barvy jako mint / fuchsiova / serikova vypadaji super, ale vim, ze muj muz by me asi prizabil, kdybysme meli fuchsiovou svatbu :))) takze za me jedine doporuceni, konzultovat to s chlapem, ukazovat mu fotky a tak.
Odpovědět
Já to budu mít do podzimních barev. :)
Odpovědět
@aglaja01 souhlasim, svatba je obou tak by se melo diskutovat ☺☺☺ u nas zatim bede ta hnedo zelena ale uvidime ☺
Odpovědět
@juanitka to vypada hodne dobre. ☺
Odpovědět
já jsem měla bílo-zlato-růžovou. Bílé ubrusy s průsvitnou organzou se zlatým dekorem a kytky světle růžové. Bylo to něžné a moc krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
U mě zatím vede fuchsia and blue :-). Z kombinace naprosto čistě bílého stolu a spousty balónků v těchto barvách jsem nadšená :-)
Odpovědět
@tomikovci Děkuju. Možná nad tím taky zauvažuj, když máš svatbu v září. :) Podle mě je to neokoukané, krásně tematické. :)
Odpovědět
@juanitka Já právě tím, že mají všichni v okolí svatbu do fialova, jsem tuto barvu hned zavrhla :-( U nás právě neokoukaná není, ale v téhle kombinaci vypadá dobře :-) Právě, že času je moc, tak se dá ještě vymýšlet :-) Nicméně mám ráda i hnědou barvu a se zelenou vypadá hezky kontrastně, jen zvolit ty správné odstíny :-) A nastávajícímu se to taky líbí, nicméně i tvoje výzdoba se mu líbí :-D No bude to mazec :-D Navíc, já si chci výzdobu, oznámení, jmenovky a dekorace dělat sama, tak o to je to složitější, ptž to nevidím už hotové :-D
Odpovědět
@tomikovci Já to budu mít kromě kytky taky trochu jinak, tohle bylo hlavně pro inspiraci. :) Tak ať se to všechno povede.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám barevný koncept čokoládová-karmínová-smetanová-zelená. Odrazila jsem se od barvy svatebního dortu (sachertorte) a mých oblíbených červených jiřin. Smetanové budu mít šaty a i některé dekorační prvky budou smetanové. Zelená je jako doplněk, která bude hlavně v květinové výzdobě. Tato kombinace spíše přirozeně vyplynula ze situace, než že bych si cíleně vybírala a řešila barvu svatby. Co jsem vypozorovala, tak teď je maximálně cool romantico-rustikální styl, takže se to všude hemží kraftovým papírem, jutou, krajkou, květinovými motivy atd. Inspirační fotky žádné nemám, protože se nechci zbytečně vrtat v tom, jestli je lepší odstín ten, nebo jiný. Prostě jsem si to určila, nakoupila pár věcí a hotovo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?