Jak zakončit organzu na svatební tabuli?

Zdravím všechny, mohly byste mi prosím poradit, jakým způsobem zakončit organzu, která je natažená přes celou délku stolu? jestli nechat volně viset dolů, zastřihnout zarovno s ubrusem nebo nějakým způsobem nazdobit, aby to vypadalo dobře, neodbytě, ne ledabyle... děkuju moc za rady a nápady.
Odpovědět
my ji měly nechanou volně viset dolů
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli zároveň ukončenou s ubrusem a přišpendlený nebo můžeš nechat kousek delší a zahnout za ubrus a zase přišpendlit
Odpovědět
Takto nějak jsem to řešila já, když jsem provozovala restaurace. Organzy jsem řasila a špendlila a nedávala je do konce tabule. Pak se přidávaly ostatní ozdoby, oblázky, plátky růží ..... . Snad to půjde dobře vidět a trošku ti to pomůže. :) Bohužel většina mých fotek je z dávnější doby a nemám je v počítači, ale na papíře :(.
Odpovědět
My jsme ji měli mačkanou špendlíky přichycenou a na konci se zastřihla a přišpendlila tak aby končila zároveň se stolem.
Odpovědět
Profilova fotka
Vubec ji nedavat ;-)
Odpovědět
Organzu na stole trochu nařasi a přišpendli, jako píše nikabere. Nech organzu trochu delší než je ubrus a už pod hranou stolu udělej volný uzel. Uzel můžeš z rubu přišpendlit k ubrusu, aby se nehýbal. Délku organzy pak střihni tak, aby byla stejně s ubrusem....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Také jsem viděla to s uzlem na konci a líbilo se mi to. Ještě mě napadlo, že by mohla být hezká mašle, ale nevím, jestli je technicky proveditelné :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?