Jak vyzdobit svatební tabuli, když plánujeme raut?

Profilova fotka
Jak máme nazdobit stoly ( u kterých budou hosté sedět dle zasedacího pořádku ), když nebude oběd, ale rovnou raut? Na každém místě je většinou talíř, příbor a na talíři ubrousek - ale na co tam budu mít ten talíř, že :) (talíře budou na stole, kde bude občerstvení) - nějaké tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co nějaký dáreček pro svatebčany? Já udělala každému čokoládku, která se dala ke jmenovce a ubrousku mezi příbory...talíře na stole před obědem nebyly..
Odpovědět
Profilova fotka
@pear jak píšeš - většinou je tam talíř - pokud chceš dělat zasedací pořádek a tabuli zdobit, udělala bych to klasicky, nebo tedy dle svých představ, akorát by tam prostě ten talíř nebyl :) místo něj třeba hezky složený ubrousek, nebo jak bylo psáno nějaký ten dáreček, ať už miničokoládky, medíky, marmeládky, pečený čaje, mýdélka, keramické dárečky, minivnka atd., možností je spousta :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pear můžu se zeptat, jak budeš při rautu řešit zasedací pořádek? Mě to přijde takové divné, jelikož lidi si pak stejně budou chtít povídat mezi sebou a budou sedět různě, tak nevím, jestli má zasedací pořádek smysl moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Je to jen pro chvíle, kdy bude přípitek a kdy se bude číst svatební oznámení a krájet dort - jinak samozřejmě s tím počítám, že všichni budou většinu času na nohou a nebo budou sedět různě - ale pro takové ty příležitosti, kde bych chtěla, aby všichni vnímali, je dobré, aby měli své místo :) Jinak děkuju za inspiraci - taky jsem myslela jim na místo dát jmenovku a nějakou drobnost. - Možná jim tam do začátku dám i nějaké tři zákusky než přijedeme z focení, tak aby měli co ke kafíčku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n A další plus vidím v tom, že prarodiče určitě uvítají, že budou mít své místo - ty asi moc chodit po místnosti nebudou. Takže asi tak - je to jen pro pořádek, pak ať si samozřejmě každý sedá kam chce :D
Odpovědět
Profilova fotka
@pear chápu, já právě taky zvažuju, jak to udělat. Původně jsme měli vymyšlený takový celkem složitý jmenovky, ale to bylo po případ oběda. Pro šedesát lidí už je dělat asi nebudeme :-D Ale máš pravdu, taky to tak asi udělám. Já měla v plánu nějak určit naše místa a rodičům.
Odpovědět
Určitě doporučuji vymezit místa pro novomanželé a jejich rodiče, ostatní bych nechal, ať si sednou, kde se jim líbí. Na přípitek si klid zjednáte i tak, nebojte. ;) Co se týká výzdoby samotné - méně je někdy více, při vkusné výzdobě na stolech by měla stačit sklenička a ubrousek. Ale je pravda, že malým dárečkem rozhodně nic nezkazíte a hostům způsobíte velkou radost. Jen pozor, aby místo Vašeho přípitku pak nevěnovali pozornost dárečkům.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v plánu vyrobit různé dobroty a zabalit je do balíčku a nebo čokoládku apod. @penzionvysker Naštěstí budou hosté na rautu o hodinu dříve než my (my se budeme fotit) tak snad si to stihnou prohlédnout :D @matesmates To je dobrý nápad a k tomu jim vytisknout povídání, aby jim vůbec došlo, proč dostali "jen" pár mandlí :) děkuju za nápady, hned se mi lépe přemýšlí :)
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobré téma, protože to plánujeme tak taky, a vůbec jsem se nad tím nepozastavovala :-). Bylo by hloupé, kdyby i tak měli na stole připravený talíř a na něm ubrousek? Přeci jen je asi jedno jestli ten jeden talíř bude před svatebčanem a nebo si pro něj dojde ke stolu, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
My meli spooooustu svicek,ratanove koulicky,male kyticky chryzantem,ubrousky.Pak tam dali v restauraci dzbanky s vodou a limetkou,sklenicky a kolace a myslim,ze to byko hezke a jednoduche.
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkušenosti mohu doporučit, pokud máte občerstvení formou rautu a budete mít proslovy nebo číst přání tj. vyžaduje se pozornost, je dobré mít zasedací pořádek. Ohledně talířů na stole - nechávám to vždy individuálně na svatebčanech - je totiž jedno zda si to nandají na talíř ze stolu či obráceně. Ohledně výzdoby - hezké jsou malé misky a v nich kamínky a plovoucí svíčky a nebo jednoduchá menší kytka.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?