Jak vyzdobit stůl na svatbě?

Profilova fotka
Dobrý den, ahoj, řeším jak vyzdobit stůl na svatbě. Hodilo by se mi aby tam byl jeden talíř již nachystaný abych na nej mohla dát ubrousek s příbory a menu, ovšem nevím na co by tam pak ten talíř byl když jídla budou nosit už nachystana na talířích dalších - nikdo si nebude nic nabírat. Viděla jsem na plno stolech, že tam ten jeden talíř bývá. Má tedy pak nějaké využití? Ještě mě napadlo dát tam hluboké - polévka by se nabírat dala, jenže bude předkrm :-D tak si nevím rady.
Odpovědět
Profilova fotka
no byva polozeny ale podla mna je to ako keby taky podklad pre tie dalsie ved predsa si nebudu sami naberat ;-) ja budem mat tanier a na tom menovku,konecne som ju vymyslela..bude to mala cibulka ku ktorej bde takym surovym spagatom priviazana malicka menovka alebo to mozno napisem rovno na cibulu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@parley Ahojky, souhlasim s @dorenika - vetsinou to byva jen jako podklad pro ty talire, ktere teprve prijdou - polevka, hlavni menu atd :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to tzv.klubovy tanier, ktory sa dava ako podklad a na neho sa dava obrusok aby sa tlmil naraz ak nanho pride tanier s predjedlom atd... vyuziva sa vacsinou v restikach s vyssim standardom, je to take elegantnejsie, pri slavnostnych prilezitostiach sa to hodi, mne sa to paci:D a po hlavnom jedle sa dava prec...
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za odpovědi tak snad mají v restauraci dost talířů :)
Odpovědět
Je to pekne a presne ako pisu baby, tamier nie je na jedlo ;-) len ako podlozka. Takze kludne do toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@parley Dobrý večer, je to přesně tak, jak píší slečny. Navíc talíř plní svou službu, pokud hostům dáváte například bagetku s máslem před příchodem předkrmu. Je to zvyk dobrý restaurací nebo pizerií, tzv. amise bouche. Přeji Vám krásné přípravy a pokud budete shánět dekorace, budeme rádi, pokud se podíváte i do našeho e-shopu. Kontakt na nás najdete v Profesionálech - organizace svatby. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
@parley tak tak. a v reštaurácii by mali mať dosť tanierov, veď ich to je to, čo ich živí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?