Jak vyzdobit sál?

Ahoj nevěsty :-) Máte zkušenosti s vlastní výzdobou sálu? Svatbu budeme mít v sále kulturního domu, kde je velmi vysoký stop. Máte nějaké nápady nebo fotografie pro inspiraci? Děkuji a přeji hezký den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste strop opticky snížit např. zavěšením světýlek a stužek nebo třeba liánami břečťanu-ten se dá koupit i umělý za pár korun. Mám na mysli něco na způsob jako je na fotce ;-)
Odpovědět
Řešili jsme stejný problém, nakonec jsme vyzdobili bílými girlandami ala krajka, vypadalo to moc hezky (foto z mobilu, moc nevyniknou). Určitě by šlo ještě doplnit třeba něčím zeleným nebo zavěšenými pompoms. Podívejte se do mého bazárku, mám tam jak bílé, tak fuchsiové, které byly rozmístěné tak různě po sále.
Odpovědět
Moc děkuji za tipy :-) o něčem takovém jsem už přemýšlela ale bojím se, že to nebude kam/za co pověsit. Vidím, že většinou je to upevněno za garnýž, balkon atd. ale my tam nic takového nemáme :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Také budeme mít sál a budu snižovat lanky s pompony, lampiony a tak =)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol921 Jestli to je v kulturním domě, kde se pořádají i plesy a podobné slavnostní akce, tak by na to mohli být připraveni. Na Vašem místě bych si tam buď zavolala nebo to zašla přímo okouknout, jak by se to dalo udělat. Vím, že u nás v kulturním domě mají navrtaná kovová očka po stěnách, aby se dalo něco zavěsit a nemuselo se to pokaždé vrtat nanovo. Třeba to budou mít u Vás podobně ;-)
Odpovědět
My jsme si nakonec zavolali svatební agenturu, chtěla jsem co nejvíc ušetřit a různé věci si shánět a půjčovat sama... Když jsem to ale připočítala, SA mě vyšla mnohem levněji. Nevěřila jsem tomu :)
Odpovědět
@lydieg kde prosim sezenu ty liany brectanu? Z Aliexpressu nebo u nas za levno? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@simsamsim Zkuste si na Aliexpressu zadat heslo např.: ivy Mělo by Vám to najít spoustu možností ;-) Případně se mrknout i po českých webech, ale myslím si, že cca 20 Kč za cca 1 metr je docela dobrá cena a když budete hledat na Ali dlouho, tak najdete něco skvělého za perfektní cenu, jen to chce udělat si ten čas na hledání a porovnávání ;-)
Odpovědět
@kacka0012 Měli jste to moc krásné, děkuji za inspiraci. My budeme mít k dispozici ubrusy i přehozy na židle k zapůjčení zdarma od obce, takže už jen doobjednám na Ali drobnosti na svatební tabuli, balónky, girlandy atd. za pár korun. Proto jsem neuvažovala o žádné dekoratérce ani svatební agentuře, protože se mi to zdá zbytečné. Nevím jak se jejich ceny pohybují ale předpokládám že je to v řádu několika tisíc. Proto jsem chtěla aby sem někdo hodil nějaké tipy jak umístit výzdobu, popřípadě jaké druhy výzdoby nakoupit. Každopádně moc děkuji za příspěvek :-) ta bílá v kombinaci s mašlemi na židlích vypadá úžasně. Působí to velmi elegantně.
Odpovědět
Já doporučuji vyrobit origami z papíru a zavěsit, vypadá to skvěle:)
Odpovědět
@batseba23 Moc děkuji za tip, kouknu na nějaké návody :-)
Odpovědět
@nikol921 Není za co, posílám foto, jak jsme to měli my:)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?