Jak vystavit na svatbě fotografie?

Profilova fotka
Holky, jak na svatbě ukázat / vystavit fotografie? Hledám inspiraci, ale nechce se mi jen tak někam dát nástěnku s fotkami...:)
Odpovědět
Profilova fotka
navesit na kolicky před hezkou zed? taky hledam insporaci tak budu rada za tipy :)
Odpovědět
Zdravím ;) , také budu vystavovat naše společné fotografie od dětství, přes pubertu až po seznámení a sehnala jsem si na to klasickou síť (co je třeba ve fotbalové bráně) a s pomocí kolíčků budu fotky na síť uchycovat ;) . Máme hostinu ve velkém svatebním stanu a přišlo mi to lepší než dávat sólo nějakou tabuli, takhle síť uchytíme na jednu ze stěn stanu a je to ;)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme je dali na male srdickove kolicky a na zlatou retez, ktera ladila do barvy svatby a omotali jsme tim strom za slavobranou :)
Odpovědět
Máme stlučený rám ze dřeva - obdélník 100x80, po 15 cm napnutý provázek a na ten navěsí fotky nás a kamarádů :-)
Odpovědět
my rozvěsili provázky pod sebe a přichytili fotky kolíčky, vypadalo to moc hezky, pak jsme je různě opřeli na hluchá místa, lidem se to moc líbilo a pobavili se - vystavovali jsme fotky, které máme s hosty, všechny svatby v rodině apod, takže bylo fajn, že se téměř všichni mohli najít a zavzpomínat. V bazaru mám kdyžtak v prodeji kolíčky s mini tabulkou - byly myšleny tak, že rozvěsím svatební fotky rodiny na jeden provázek a na tabulku vždy napíšu rok svatby, ale nakonec na to nedošlo
Odpovědět
Profilova fotka
S těmi kolíčky to není špatný nápad :) Děkuju hokly :) A je blbé, když bych třeba vytvořila takové menší fotoalbum, kde bych měla fotky já a snoubenec ( od dětství až do teď ), které bych postavila ke svatebnímu stromu??? :)
Odpovědět
Profilova fotka
my budem mit tohle...
Odpovědět
My měli fotky z dětství a mládí na pletivových dveřích, které v místnosti zůstaly - na fotky jsem přilepila vánoční áčky a pak je pověsila (výhoda oproti kolíčkům je ta, že se to rychleji a snadněji předělává a rozmisťuje, háčky nebyly vidět). Na fotce to nevypadá tak dobře jako naživo, když je člověk blízko. To byly všechno originál fotky. Na staré socialistické nástěnce pak byla wall of shame - nalepené fotky z kaleb, xichty, skupinové fotky s přáteli atd. Většinu jsem jich vytiskla na barevné laserovce, kvalita nižší, ale u těchhle fotek šlo spíš o obsah a hlavně nebyl vůbec čas na jiné řešení :-) Fotoalbum není špatné, ale když jako host uvidíte, že si ho někdo prohlíží, budete muset počkat třeba na to mezitím zapomenete a vzpomenete si zas až ho uvidíte u někoho jiného v ruce... :-) Fotky se dají i jen nalepit ozdobnou papírovou páskou na zeď. Provázek s kolíčky je taky super, to se dá připravit předem a pak se to jen přiváže a není s tím tolik přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuju za inspiraci, určitě něco z tohohle vymyslím..:) Díky moc ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli takto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít pověšenou "rybářskou" síť a na ní cikcak kolíčky přidělané fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
My je měly na stromě, přesně jako na fotce výše a mělo to velký úspěch! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My to dáme na provázek a kolíčky se srdíčkama budou držet fotky z dětství až po současnost :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli fotky přidělané kolíčky ke špagátku, který byl napnutý na krbu v sále, kde byla hostina. Byly to hlavně sranda fotky, které jsme nasbírali od dětství do současnosti. Ještě jsme k tomu přidělali popisky. V den D to ráno aranžoval manžel a myslím, že se mu to povedlo :-)
Odpovědět
Ja jsem využila stary ram, který jsem od mala milovala, vyndala jsem obraz a pridelala pytlovinu. Pak jsem pridelala provazek :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Holky moc pěkné ☺
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
riešili sme podobný problém. Chceli sme vystaviť svadobné fotky našich hostí. Páčilo sami zavesiť ich do prázdneho rámu ale nakoniec sme zistili, že na toľko fotiek je rám malý, takže skončili na svietniku v sálu. a v rámu sme mali zaujímavé informácie, zasadací poriadok atd
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?