Jak vylepšit WC na svatební hostině?

Nemel by nekdo napad jak vylepsit WC na hostine?? Mame bajecny prostor pro garden party, ale wc je uplne obycejne. Chtela bych to tam nejak zkraslit, zutulnit. Samozrejme dat nejakou svicku, idealne vonavou... Ale co dal? Jsou to dve "kabinky" a vetsi umyvarka. Nemate nekdo pekny obrazek? Dekuji.
Odpovědět
1
2
Napadá mě jediná otázka, je to třeba?
Odpovědět
Jo no tež si říkám jestli to není zbytečné ;) Každý co bude pit mu to potom po par štamrlích bude asi jedno :D :) Jako pokud ti na tom zalezi vic než dost tak ok :)
Odpovědět
co třeba tam dát balonky v barvě svatby a pompoms?Já takhle každoročně "zdobím" wc na mikulášskou akci a má to úspěch :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já sem někde viděla obrázek, jak se na dámský záchod dává košíček, ve kterém jsou všechny potřebné věci pro ženy :) žvýkačky, hřeben, lak na vlasy, lesk na rty, kapesníčky..... co tě napadne :)
Odpovědět
@suleska to je fajn napad! Premyslela jsem, ze si ho tam dam pro sebe, kdyz neb udu mit kabelku... Ostatni - neni to vuuubec nutne, ale chtela bych aby to tam bylo prijemne. Urcite to nebudu hrotit, ale kdybych mela nejakou peknou inspiraci, tak ji rada zrealizuju... Prece jenom kdyz jde clovek do hospody a je tam luxusni zachod, tak ma clovek uuuplne jiny pocit, nez kdyz se stiti sednout si na prkenko.
Odpovědět
Já tedy nevím jestli to dobře chápu, ale jestli záchod není extra čistý a uklizený, tak to vonná svíčka asi nezachrání, spíš bych se snažila domluvit s majitelem, jestli lze zorganizovat extra úklid, jestli může investovat do nového prkénka atd
Odpovědět
Profilova fotka
já myslim, že když to na člověka přijde, neni rozdíl mezi latrínou u lesa a hajzlíkama v 5* hotelu, ale jsi-li detailista, doporučuju toaletní papír v barvě svatby/podvazku nevěsty, pro dámy intimky s monogramem snoubenců, pro všechny kapesníčky na průjmy štěstí...nápadů je mnoho 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
můžeš tam dát ještě návod na použití wc ;-), který dáš na dveře. http://www.e-zabava.net/obrazky/komix... http://uloz.to/x6t5L5M/navod-na-pouzi...
Odpovědět
Profilova fotka
existuje i přímo svatební toaleťák s nevěstou a ženichem i když nevím, jestli bych ve svůj svatební den chtěla, aby si někdo vytíral pozadí nevěstou a ženichem :-|
Odpovědět
@love_and_cupcake samozrejme ze je uklizeny!!! Cisty. To byl jen priklad! Jen je proste nudny, bile vykachlickovany. Chtela bych ho nejak pozvednout, aby se hoste citili prijemne. Co je na tom k nepochopeni...
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 Bych radši papír třeba s dýněma, ale to na tuhle diskusi asi nepatří, tak nebudem spamovat ;-) :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Wow, někdy se opravdu nestačím divit, co se tu vše dozvím......
Odpovědět
Článek se načítá
:-D :-D tak tohle téma mě trochu rozesmálo :-D
Odpovědět
teda holky, kam vy na ty nápady chodíte...já přijít na tykový wc na svatbě, tak si řeknu, že jste se snad zbláznili... ;)
Odpovědět
@anettka_ proč zbláznili? Když si někdo chce dozdobit nudné wc, tak ať si ho vyzdobí, ne? Věc názoru :-) @leniiis mě sice trochu taky, ale když se někdo na něco ptá, tak se snažím poradit :-) Ono je kolikrát lepší, když se ty sociálky trochu "přikrášlí" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
WC rozhodně nezdobit! Je to dost ulítlý, nehledě na to, že každý si rád odpočine od nazdobených místností a věcí od nevěsty přes byt, auto, obřadní síň, až po lopatku a smetáček.
Odpovědět
Já měla na dámských toaletách tři parfémky v barvě svatby a ještě kolem nich byla mašle a na pánských byly svatební zápalky. :DD A jakej to mělo panečku úspěch!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dle mě to záleží na dispozici místností, jestli je to jen ta toaletová, nebo jestli k tomu patří předmístnost s vlastním umyvadélkem, jestli je tam nějaká skříňka, kolik je tam místa, jestli jsou hodně vysoké stropy, atd. Asi bys musela nahodit fotku, abys z nás dostala nějaké opravdové nápady, ale podle mě tři balónky v barvě svatby a nějaká maličkost obvázaná mašlí, pokud tam není skříňka, to možná nějakou maličkou, aby bylo na co si odložit kabelku, někdo možná nechává u stolu, někdo zase ne. Toaleťák s novomanželi je vtipný, ale do toho bych nešla. Co se týká zdí, tak by se třeba mohly popsat kachličky pár vzkazy nějakou smazatelnou fixou či něčím takovým. Já bych to asi neudělala, ale tak mě to teď napadlo, no. :) Já budu ráda, když u nás na wc přitáhnou kliku, páč mamka se tam zavřela hned na první návětěvě. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit ahoj, podle mě upravovat záchod je naprostá zbytečnost. Jestli to není nějaké humus WC, kde by se fakt člověk bál něčeho dotknout, tak je to fakt úplně jedno. A jesli je to ten první případ...tak v tom případě bych na takovém místě nepořádala svatbu :-) Mašle v barvě svatby, pompomy na záchodě a svatební toaleťáky jsou naprosto vyhozné peníze...vždyť každý jde na onu místnost za tím jedním účelem a ne se kochat výdobou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit jediné, co bych si ohlídala, pokud to můžeš ovlivnit, aby tam bylo uklizeno, čisto a pokud možno nějaká příjemná vůně na WC :-) To je to hlavní, co hosty "práskne přes nos". Jako pokud na toaletách budou oprýskané kachličky, nakřápnuté zrcadlo a v kabinkách budou ze zdi čouhat vodovodní trubky...tak to nějaké mašle a balonky už stejně nezachrání, akorát to bude působit pěkně trapně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tě naprosto chápu, osobně sice nebudu takovéto detaily řešit, ale když máš čas a náladu, tak proč nevyřešit i detaily. Chtělo by to jenom něco jemného, třeba mašle z organzy na kliku nebo na odkládací stoleček a vonné svíčky (třeba i nezapálené) na odkládací místa. Je pravda, že na detailech kolikrát hodně záleží:)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč proboha? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla vyzdobenou toaletu umělými slunečnicemi, všichni z toho byli hotoví a moc se líbilo:), každopádně i pán s cateringu si to přišel vyfotit:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lsvit Dobrý den, rozumím Vám. Mě například na toaletě potěší živé květiny. Stačí pár květů...Pokud to půjde, zavěsila bych hezkou lahvičku na stuhu a do ní květiny. Nebo jen květy na silonu od stropu. Každého to překvapí a bude to detail, o kterém si budou povídat - minimálně slečny :) . Hezky vypadají i balónky. Myslím ale, že Vám odst času i energie vezme nazdobit vše ostatní...Pokud byste se chtěla inspirovat, mrkněte na náš facebook. Denně tam přidáváme inspirace... Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Osobně jsem se takovouhle (pro mě) prkotinou nezabývala. Každopádně pokud ti na tom záleží, tak proti gustu... Jen fakt záleží na dispozici dané místnosti. Jen bacha, aby pak hosté neokukovali výzdobu oné místnůstky moc dlouho a ostatní nemuseli z důvodu velkých front chodit za stromečky :-)
Odpovědět
@svatba_stylove dekuju, ale pozde. Svatba byla vcera :-) Nakonec jsem dala papirove uterky na ruce do proutenych kosiku, na zem jsme daly male lucernicky, koupila jdem pekny davkovac mydla, na skrince jsem zapalila vonou svicku a hned to tam melo jinou atmosferu! Zadne fronty se rozhodne nekonaly! :-)) ty ostatni prostory byly rozhodne nazdobenejsi :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Uplne chapu tve zajmy. Staci par drobnosti a prostory maji ji e kouzlo. Nekterym staci zakourena hospoda 4.cenove skupiny. Ja rovnez miluju detaily, protoze ty delaji divy. Vyzdibit dvere maslickou, vonna svicka, mydlo v barve svatby, to vse dotvari v jedinecny celek, na ktery jen tak hoste nezapomenou.
Odpovědět
Ja si myslim, ze nejdulezitejsi je, aby tam bylo cisto a vse fungovalo jak melo, bylo dost mydla, papiru i uterek...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?