Jak řešit potahy na židle svépomocí?

Ahoj nevěsty, ráda bych se zeptala na rady. Nevíte, existuje nějaká cesta, jak udělat potahy na židle svépomocí? Myslím tím například koupit nějakou látku, nějak nastříhat a nějak ovázat? Jakou a jak? Protože ty potahy, které vidím různě v nabídkách saténové apod.,se mi nelíbí a ráda bych také ušetřila, pokud touto cestou ušetřím... Máte prosím nějaké tipy? Budu moc ráda, děkuji.
Odpovědět
Proc to cele ovazovat jako potah? Nestacila by jen masle, kdyz uz tam neco chcete mit? Ja mela sirsi organzu uvazanou jen na uzel a ponechane dlouhe konce, vypadalo to hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
@andela111 Mrkněte do naší nabídky. Máme největší půjčovnu potahů na židle v republice a největší možný výběr. Pokud by Vám ani tak nic nepadlo do oka, můžeme Vám prodat určitý druh potahů, který byste si přešila podle představ ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Takový velký kus látky prostě vyjde draho vždycky, pokud bys je chtěla svépomocí vyrábět. A mně se to třeba upřímně ani nelíbí. Nejsou na místě ty židle aspoň trochu přijatelné? Že bys je třeba jen dozdobila nějakou mašlí? Přijde mi, že to ve většině případů stejně vypadá lépe, pokud ty židle nejsou nějaké úplně tragické, popřípadě každá jiná... nebo holt to půjčení. =-)
Odpovědět
My jsme měli takto. Úplně to stačilo :) :-) Vyšlo nás to levněji. :) Organzu a kytičky jsem měla z Aliexpressu a saténovou šerpu tady z beremese. :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?