Jak ozdobit mošt v 5-ti litrové krabici.

Ahoj holky, na svatební zahradní párty bude jedním z nápojů také krabicový jablečný mošt. Svatba bude v přírodních barvách, juta, krajka, perličky, lehce vintage...Napadá vás jak ozdobit krabici (v dolní části je kohoutek) na mošt, aby to dobře vypadalo a nezavazelo? Díky za nápady a přeji pěkný den.
Odpovědět
Nikdo nemáte žádný nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
@pedro7 Měli jsme svatbu venku na louce (vše na jednom místě) a těchto podobných krabic s ovocnými džusy na kohoutek jsme měli několik druhů. Byly normálně vyskládaný na dřevěném stole v místě, kde byl raut. Mezi mísy s ovocem, zeleninou, šunkou a sýrem atd. poměrně slušně zapadly :-D :-D Opravdu mě ani nenapadlo krabici nějakým způsobem zdobit :-D
Odpovědět
Teda to me fakt rozesmalo :-D Nicmene pokud mas teda potrebu to fakt nejak zdobit, tak bych to zabalila do prirodniho papiru (takoveho,z ktereho jsou papirove tasky z ikea) a ovazala ho jutou nebo krajkou jako darek.
Odpovědět
Jojo, já vím, asi to už přeháním, ale mám čas a chuť něco tvořit :-) Díky za inspiraci, balící papír by šel, to je práce na 10 min, stuhu s juty mám - kdybych teda měla tu potřebu ;-)
Odpovědět
@pedro7 Já bych to teda taky nějak zabalila, k tomu nějaký hezký štítek s názvem a hned to bude vypadat lépe :) PS: Díky za tip, nechám se inspirovat.
Odpovědět
@magdalenatomkova I já díky - ten štítek nebo nějaká zavěšená tabulka je dobrý nápad :-) Nemůžu si pomoct, prostě mě to baví 8-)
Odpovědět
@pedro7 Já mám necelý rok do svatby a tak tak se držím na uzdě... :D Být to na mě, mám už všechny dekorace vyrobené a připravené. :)
Odpovědět
Profilova fotka
A nebylo by lepší ho rozlit do džbánů? Nebo do takových těch lahvi s uzávěry na dratku, jako se prodává pivo Bernard? :) já jsem poměrne odpůrce nějakých dekorací a podobne, ale ta krabice je prostě nehezka a pokud nebude nikde za barem, tak bych s ni taky něco udělala :)
Odpovědět
Ja bych koupila takovy ten skleneny utvar :-D ze ktereho se da cepovat :-) a prelila to do toho :-)
Odpovědět
@magdalenatomkova Netřeba se brzdit, užijte si léto a jakmile začne být sychravo, hurá na to :-)
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Svatba je venku, ve džbánech riskujeme mušky, vosy včelky a jiné zvířectvo :-)
Odpovědět
@zaludova To je určitě dobrý nápad, taky jsem o tom přemýšlela, ale kupuji jen jednu, v té bude voda s mátou a limetkou nebo něčím podobným a do další se mi už moc investovat nechce, nevyužijeme ji. Sice by se pak mohla prodat, ale to jsou další starosti...
Odpovědět
Článek se načítá
Ja bych to rozlila do nejakych sklenenych dzbanu a lahvi, v ikea prodavaji hezke s korkovym spuntem.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bhych to do neceho prelila,rozhodne bych nezdobila krabici :-D
Odpovědět
Tak jsem teda měla tu potřebu :-D :-D :-D Když musíš, tak musíš 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@pedro7 Nijak, prelit ho do demizonu nebo ho schovat a servirovat ve sklenicich. Pokud se teda nejedna o svatbu s beckou a papirovym nadobim.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to přelila do zásobníků na limonádu. Do těch se nedostane ani hmyz a vypadá určitě lip než krabice :)
Odpovědět
@pichop @verjavor :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?