Jak ozdobit konferenční židle?

Profilova fotka
Ahojky, neporadili byste mi prosím jak nejlépe ozdobit konferenční (kancelářské) židle? V místě hostiny budou tmavě hnědé a já bych je chtěla nějak odekorovat. Líbilo by se mi něco ve smyslu krajky (záclony) a juty. Děkuji moc za rady a inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nechci Vás nijak odrazovat, ale zrovna k téhle židli se mi krajka ani juta moc nehodí. To bych dávala spíš na dřevěné židle. Konferenční židle bývají často různě barevné, takže vím, že s tím nevěsty hodně bojují... Mrkněte na obrázek, jak to řešíme v naší půjčovně :) Novomanželé i hosté byli nadšení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych tady v tom pripade pouzila potahy na zidle. Ty konferenci zidle rozhodne nevypadaji slavnostne a podle me strasne kazi vzhled. Urcite by to slo nazdobit nejak takto:
Odpovědět
Já jsem na svatbu původně řešila podobný problém... Udělala jsem si průzkum u mých známých - a všichni se shodli, že radši hnusné židle než potahy, které automaticky evokují ruskou svatbu. Na "nás" to prostě ve výsledku působí hrozně lacině a kýčovitě. POZOR - tohle je jen názor mých kamarádů a rodiny a nechci tím nikoho urážet. Já jsem pak pracovala se dvěma variantami: 1. Půjčit židle v půjčovně (dají se sehnat od 40 Kč za židli/ den - tipově IKEA TERJE) a mít automaticky hezčí (a ty původní prostě nepoužít) 2. Na opěradlo dát mašli v barvě, která k nim typově sedí. Prostě nepřezdobit - jen jim dodat "sváteční" dotek. (přidávám dvě "typové" fotky, dá se jich najít hrozně moc na pinterestu) Ale úplně chápu problém - řešila jsem to hrozně dlouho... Nám se to ale nakonec vyřešilo samo, když jsem museli změnit celé místo svatby :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Kus krajky, jen přehodit přes opěradlo a stáhnout provázkem, stuhou, jutou, případně ještě ozdobit květinou, nebo větvičkou. Krajku půjčujeme za 15 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli přesně tyto židle, co máte na obrázku, s přírodním čalouněním. Bílé potahy mi přijdou s prominutím "hnus", navíc ve většině případů přijdou flekaté, roztrhané apod. Takže jsem hledala náhradu. Přidávám fotku. Kdybyste měla zájem, prodávám - cca 80 ks za celkem 600 Kč + pošta. Nejsou již v úplně 100% stavu, občas je tam kousíček lepidla z tavné pistole, menší dírka apod, ale není to téměř vidět.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?