Jak ozdobit kancelářské židle?

Přeji všem hezký den :) Prosím o inspiraci, jak nějak elegantně zamaskovat kancelářské židle, které asi budou na svatební hostině. Potahy jsou většinou takové neforemné, na tomto typu židlí to vypadá skoro jako prostěradlo. Neřešil někdo něco takového? Máte tipy? Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova Zalezi, jakej maj tvar a barvu, to je ruzny.. Nemas fotku?:-)
Odpovědět
@lendra Je to taková ta klasika, akorát ještě s opěrkama na ruky. Pokud nic nevymyslím, půjčíme si takové ty typické svatební, ale ty "kancelářské" jsou vcelku pohodlné a vhodnější pro starší svatebčany, tak si říkám, že by to třeba šlo nějak doladit... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova Presne tyhle jsem videla potazeny a prevazany na svatbe, to bylo ok.. s operkama je asi potiz :-/ Zkusila bych mozna strecovej potah, ale tezko rict, jestli by to vypadalo dobre..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, elastické potahy musí být střih na tvůj tip židle, aby dobře seděly. Jinak je jistější použít univerzální potahy na tyto židle krásně pasují, jen je potřeba je pěkně naaranžovat, což se provede svázáním a přitažením uzlu . Tedy ty univerzální jsou flexibilnější a dají se myslím poladit tak, abys dala spokojená.
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl Díky za radu. Právě těm univerzálním potahům jsme se chtěli vyhnout, protože židle jsou samy o sobě dost mohutné a ty potahy se mi zdají takové neforemné, prostě není to ono. Už jsme to ale snad vyřešili, příští týden vyzkoušíme a uvidí se. Uni potahy jsou naše poslední možnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli to půjde, určitě sem dej fotku jak to dopadlo, určitě to bude i ostatní taky zajímat, jak se to podařilo. My máme vyzkoušeno, že strečové právě musí být dost přesně na konkrétní židle. Je pravda, že uni se zase nehodí všude a opticky to ještě zvětšuje, ale často je míváme nainstalované i na takovýchto kancelářských židlích. Výhoda je u nich právě v tom přizpůsobení - utáhneš nebo povolíš uzel jak potřebuješ. Ale strečový buď pasuje nebo nepasuje.
Odpovědět
Uvidíme. Bude to buď hop nebo trop... :)
Odpovědět
Přesně takový židle máme mít, ach jo. Já přes ně hodím asi mašli z organzz, ale je to hrůza :/
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte náhodou stejný jako my? Taky to řešíme :-( Přikládám foto...
Odpovědět
@anula1 Organzy se úplně hrozím, to by bylo snad ještě horší než bez ničeho... @belmonka Máme hodně podobné, jen područky jsou stříbrné a trošku větší. Vymyslela jsem to tak, že vytvořím něco jako potahy doma. Mám v plánu to jakoby "obmotat", těžko se to vysvětluje, něco na styl jaký je na fotce. Bohužel látku k tomu určenou budu mít k dispozici až příští týden, takže si reálnou podobu zatím jenom představuju. Hned, jak to vyzkouším, tak sem hodím výsledek. Doufám, že to půjde podle mého plánu a bude to vypadat hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova být vámi, investovala bych do těch židlí. můžu poslat kontakt na prověřenou půjčovnu se skvělou cenou (nejlepší na trhu)... my si je půjčili, protože v sále na oslavu byly samé staré a odporné... stálo to fakt za to :). potažené kancelářské židle budou pořád vypadat blbě. už proto, že mají fakt blbý tvar, jsou moc široké. a s tou spotřebou materiálu vás vyjde obalování dráž... jinak na svatbě jsme měli i dost starších lidí, židle jim byly pohodlné (dodají je i s podsedáky v barvě).
Odpovědět
@androz Díky za tip. Uvidím, jak to dopadne. O investici nejde, je mi celkem jedno, zda budeme půjčovat potahy nebo židle... Příští týden to vyzkouším a rozlouskneme to :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Koukla jsem ti do alba, jestli chces neco co mas jako inspiraci tak bych rovnou sehnala jiny zidle. Pokud chces svatbu v obradni sini s naslednou restauraci pak zkus nejaky masle nebo neco, ale kancelarsky zidle nikdy nebudou vypadat svatebne ikdyby na nich byla masle ze zlata 8-)
Odpovědět
@lucineni Já vím, ale přece to ještě zkusím. Máme pronajatý takový menší sál, kde bude právě hostina, obřad je v kostele. Ty židle jsou děs, jediné, co mě u nich ještě drží, je, že jsou pohodlné a my máme velkou část osazenstva postarší (a taky se zdravotními problémy), ti určitě nevydrží sedět na dřevěné židli celé odpoledne. Ještě musím vydržet do příštího týdne... Třeba mě to překvapí a bude to hezké.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova jak jsem psala - na židle vám dodají podsedáky prakticky odkudkoli. pro postarší je výhodou, že kancelářská židle je nižší, z těch našich se lépe vstávalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na konferenční židle používáme univerzální potahy, které se snadno instalují (jeden potah asi 40 sekund) a udělají na hostině velkou parádu :) V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Na odkaze níže najdete naše webovky včetně kontaktů.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@androz muzu se zeptat na ten kontakt? maji krasne zidle a celkem by se mi libili, mockrat dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@androz Tak taky by mě ten kontakt zajímal :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?